Amopage

Slik finner du ut lønnsinntekt Credit Beløp

- Views 13
Advertisement

Hvis du jobber og anses å ha lav eller moderat inntekt, kan du kvalifisere for lønnsinntekt Tax Credit (EITC). Den EITC er et refunderbart kreditt, noe som betyr at det er trukket fra din skatteplikt (det du skylder skattemyndighetene ved utgangen av året) i stedet for skattepliktig inntekt. Hvis kreditt er mer enn det du skylder, vil regjeringen kutte deg en sjekk for forskjellen.

Du trenger

W-2

1040 eller 1040ez

relevante dokumenter

Bruksanvisning

Besøk IRS.gov eller ring skattemyndighetene for å finne ut om du kvalifiserer for EITC. Vanligvis må du ha et personnummer, har tjent lønn, være singel eller gift innlevering fellesskap, være en amerikansk statsborger og oppfyller krav til inntekt.

Hvis du har tenkt å kreve et barn, må du kontrollere at hun kvalifiserer. Hvis barnet ditt ikke er kvalifisert, kan du likevel være kvalifisert for EITC.

Hvis barnet ditt er kvalifisert, fylle ut Schedule EIC, hvilke detaljer barnas informasjon.

Finn alle W-2s, 1040 (eller 1040ez) og eventuelle andre dokumenter som viser lønnsinntekt for året. For å bestemme din kredittbeløpet, vil skattemyndighetene også trenger å vite om eventuelle fradrag, arbeidsledighet kompensasjon, skattepliktig refusjon, studielån og underholdsbidrag.

Besøk IRS.gov og finner og klikker på EITC Assistant link. Dette vil ta deg gjennom en rekke spørsmål for å hjelpe deg å finne din skatt kredittbeløpet. Husk at dette er bare et estimat. Du vil ikke vite hvor mye du kvalifiserer for før du sender din skatt til skattemyndighetene.

Hint

Hvis du kvalifiserer for EITC kreditt, kan du også kvalifisere for en lignende tilstand kreditt. Kontakt statlige kontoret for å se om du er kvalifisert.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-finner-du-ut-lonnsinntekt-credit-belop/ "

相关文章!
 • Slik finner du ut barnet støtte Beløp i Nebraska Slik finner du ut barnet støtte Beløp i Nebraska
  - 阅 3

  Nebraska forordningen artikkel 2, § 4-201 til 4-220 regulerer barnet støtte lover i staten. Vedtektene fastsatt retningslinjer domstolene bruker for å beregne støttebeløp. Det underliggende prinsippet om retningslinjene er at begge foreldre har en li

 • Minimum inntekt for lønnsinntekt Credit
  - 阅 0

  Den lønnsinntekt Tax Credit, også kjent som EITC, er en føderal skatt kreditt tilbys til skattytere som jobber, men tjener lav lønn fra jobben sin. Den EITC reduserer skatteplikt og noen ganger refusjoner penger i tillegg. Du må oppfylle bestemte kri

 • Slik finner du ut Funksjonshemming Fordeler for enker
  - 阅 4

  Din enke vanligvis mottar trygde overlevende fordeler så tidlig som 60 år med mindre hun blir ufør. Funksjonshemmede enker kan få overlevende fordeler i en alder av 50. Hvis du har forsørgede barn under 16 år når du forgå, din enke kan få overlevende