Amopage

Slik finner du ut en Pitching Vinn i Softball

- Views 0
Advertisement

Slik finner du ut en Pitching Vinn i Softball


Softball reglene er ganske forskjellig fra baseball. I softball feltet er mindre, baser og pitcher er nærmere og viktigst pitcher må kaste uærlig i stedet for overhand. Softball spillet er også kortere, sju omganger i lengde i motsetning til en ni-inning baseballkamp. Det gjør reglene for fastsettelse av en vinnende pitcher litt annerledes i softball.

Bruksanvisning

 • 1

Gi kasteren som starter en seier hvis hun plasser minst fire av de sju omganger, forlater spillet med hennes team foran og laget beholder ledelsen for hele spillet. Hvis pitcher ikke oppfyller disse kvalifikasjonene hun ikke kvalifiserer for en seier.

2

Credit start pitcher med en seier i en fem-inning spill hvis hun plasser minst tre omganger og blader med hennes team fremover. Spill kan ende etter fem omganger på grunn av været eller barmhjertighet regelen, som oppstår når det ene laget har en 10-run ledelsen etter fem omganger.

3

Kreditere en lettelse pitcher med en seier hvis starteren ikke kaste nok omganger for å kvalifisere og bare en symptom brukes. Dette betyr at reliever pitched flest omganger og kvalifiserer for seieren.

4

Kreditere den mest effektive reliever med seier hvis starteren ikke kaste lenge nok til å kvalifisere seg til seier og mer enn to tabletter brukes. I dette scenariet vinnerlaget må beholde ledelsen hele spillet, så sekretæren bør bruke sitt beste skjønn for å kreditere den mest effektive reliever med seieren.

5

Gi lettelse pitcher seier hvis stillingen er uavgjort eller den endelige vinnerlaget faller bak. Det reliever blir da pitcher i posten, og vil være på kroken for en seier eller et tap. Det eneste unntaket er en avlastning som har en veldig kort eller dårlig ytelse, etterfulgt av en reliever med sterke resultater. Igjen, kan sekretæren i det scenarioet tildele effektiv symptom med seieren. Vanligvis har dette å være en visning der den første reliever bare poster en out eller ingen outs og gir opp mange løyper.

6

Husk at hvis en starter pitcher fjernes for en klype-hitter eller pinch-løperen mens hennes team står bak og hennes team tar ledelsen før neste inning og før symptom kommer til å kaste, så starteren ville kvalifisere for seieren. For å få en vinne avlastning har å gå inn i spillet bak eller bundet eller har starteren ikke kaste nok omganger for å kvalifisere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-finner-du-ut-en-pitching-vinn-i-softball/ "

相关文章!
 • Slik Finn og forsknings rettssaker Online
  - 阅 0

  De fleste land ikke arkivere lokale rettssaker på nettet, men satte klage tilfeller der. Hvis du er en advokat og trenger rettspraksis å støtte din sak, må du vite hva distriktet du er i og prøve å få rettssaker fra anke distrikt. Andre distrikter i

 • Slik Finn NA møter
  - 阅 3

  Anonyme Narkomane er "en nonprofit fellesskap eller forening av menn og kvinner for hvem rusmidler hadde blitt et stort problem," ifølge NA.org. Møter er enten drøftingsmøter, der de deltar aksje for en minimal mengde tid, eller høyttaler møter

 • Slik finner du ut en føderal Grade Pay Slik finner du ut en føderal Grade Pay
  - 阅 0

  Federal lønnssatser er beregnet av karakteren på general Schedule (GS), for skritt, og ved en lokalitet justering hvis det er aktuelt. Federal lønnssatser vanligvis justere for levekostnadene ved starten av hvert kalenderår. Disse prisene er publiser