Amopage

Slik feilsøker Termostat skjermer

- Views 0
Advertisement

Slik feilsøker Termostat skjermer


Varmesystemet vil ha en termostat som lar deg justere temperaturen i ditt hjem fra en sentral enhet. Termostaten, når satt, detekterer temperaturen i rommet. Når temperaturen i rommet er lavere enn den innstilte temperatur, vil termostaten sende et signal til ovnen eller HVAC-enhet for å slå på. Hvis termostaten skjermen er defekt, kan du ha problemer med ovnen slås på ved riktig temperatur eller angi tid.

Du trenger

Skrujern

pin

batterier

Bruksanvisning

Fjern eventuelle klistremerker fra over skjermen hvis den digitale lese ut utseende kryptert eller uskarpt.

Fjern den flate av skjermen ved å trekke den ut, fjerne skruene som holder den på plass, eller å trykke inn de tappene som holder ansiktet på plass.

Kontroller tilkoblinger på innsiden av frontplaten og går fra vegg til frontplaten. Skyv inn noen løse tilkoblinger. Referere til brukerhåndboken for riktig koblingsskjema for din enhet.

Trykk ned på batteriet for å kontrollere at den sitter godt og sjekk alle tilkoblinger til batteriet. Bytt flate batterier om nødvendig.

Trykk på reset-knappen på skjermen hvis det ikke er lesing eller lesing vises feil. Det er vanligvis en liten knapp som du trykker ned med en nål. Trykk på knappen i 2 sekunder for en myk tilbakestilling av termostat.

Sjekk at alle dine programmering er korrekt og satt til riktig temperatur. Termostaten vil ikke slå på ovnen når temperaturen i rommet er høyere enn temperaturen innstilling på skjermen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-feilsoker-termostat-skjermer/ "

相关文章!
 • Slik feilsøker flere skjermer fungerer ikke Slik feilsøker flere skjermer fungerer ikke
  - 阅 0

  Dual monitor computing er blitt vanlig: brukere har oppdaget at i visse typer oppgaver og aktiviteter, med to skjermer er en klar fordel. Men dette dual-monitor konfigurasjon kan kjøre inn i problemer nå og da, og fikse problemet krever intens feilsø

 • Slik feilsøker flimrende skjermer Slik feilsøker flimrende skjermer
  - 阅 0

  Flimrende skjermer kan være irriterende, så vel som farlig for øynene. Noen mennesker jobber lange timer foran sine skjermer, og må tåle ulike typer stress og belastning fra å sitte i lange perioder av gangen. Flimring på skjermen legger mer stress p

 • Slik feilsøker Termostat Installasjon Slik feilsøker Termostat Installasjon
  - 阅 0

  Hvis du nylig har installert en termostat for å stille inn temperaturen på varme eller air condition, men fant ut at det ikke fungerer, feilsøke problemet. Feilsøking problemet hindrer deg fra å måtte kjøpe og installere en annen termostat. De fleste