Amopage

Slik feilsøker Ruud luftkondisjoneringsanlegg

- Views 0
Advertisement

Air condition er en fantastisk ting når det fungerer. Ruud air-condition systemer er utviklet med energieffektivitet i tankene, og skal vare i mange år. Enhetene er plassert i et sterkt stål og bygget med spesielle metaller for å hindre korrosjon. Ruud enheter har motorer bygget spesielt for rolige, mer effektive funksjoner. Med alle disse tekniske fordeler, men det fremdeles kan komme en tid når du kan ha til å feilsøke Ruud klimaanlegget for problemer.

Bruksanvisning

Kontroller strømtilførselen til enheten. Se nøye for å kontrollere at ledningene inn i enheten ikke viser tegn på slitasje eller skade.

Sjekk termostaten på maskinen for å kontrollere at den er satt til en temperatur lav nok for enheten å sparke på. Slå termostaten av og på. Sjekk viftebryteren, også. Hvis viften går, men enheten ikke kult, trenger du en ny termostat.

Slå av strømmen til den eksterne enheten og åpne døren for å føle kompressoren. Hvis det er varmt, kan den ha blitt overbelastet. La systemet av til kompressoren føles kjølig igjen, og start deretter systemet. Hvis kompressoren starter opp og kjører viften men systemet fortsatt ikke kult, må kompressoren sannsynligvis byttes.

Føle rørene for å vurdere kjølevæsken i systemet. De skal føle deg mett og skal være kult å ta på. Hvis ikke, er systemet lite kjølemedium. Fluidene må fylles av kvalifisert personell.

Fjern det ytre deksel av kompressoren og inspisere terminalene. Hvis de vises slitte eller har sorte tegninger, kan enheten ikke mottar riktig kostnad.

Lytt til viften. Hvis det høres svak eller ser ut til å ha problemer med spinning, kan det bli tett og trenger en rengjøring.

Hint

Koble alltid fra strømforsyningen til et Ruud enhet før du arbeider på den.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-feilsoker-ruud-luftkondisjoneringsanlegg/ "

相关文章!
 • Slik feilsøker Tempstar luftkondisjoneringsanlegg
  - 阅 0

  En Tempstar sentrale klimaanlegget anvender en kompressor plassert på utsiden for å drive kald luft gjennom ventiler. Utilstrekkelig kald luft eller laber lufttrykket gjennom åpningene angir et problem med den Tempstar som må korrigeres. Feilsøking a

 • Slik feilsøker York luftkondisjoneringsanlegg
  - 阅 0

  York klimaanlegg er hel-huset enheter designet for å tilby energieffektive, konsekvent kjøling og stillegående drift. Enhetene kan kjøpes på nettet eller gjennom utvalgte forhandlere eller oppvarming-og-kjøling forsyning detaljister. De bærer en 10-å

 • Slik feilsøker Fedders luftkondisjoneringsanlegg Slik feilsøker Fedders luftkondisjoneringsanlegg
  - 阅 1

  Air condition-produsenter som Fedders lage enheter som monteres inne i et vindu eller yttervegg. Problemer med disse enhetene faller inn i to hovedkategorier: utilstrekkelig kjøling og unnlatelse av å starte. For å feilsøke et Fedders klimaanlegget,