Amopage

Slik feilsøker en Stihl motorsag

- Views 4
Advertisement

Slik feilsøker en Stihl motorsag


Stihl er en av verdens ledende detaljister i motorsager og har vært å lage dem i over 70 år. Disse motorsagene er robuste og ofte pålitelig. Hvis riktig vedlikeholdt de vil vare i mange år. Men, som alle motorsager, vil de brytes ned på enkelte punkt. Forstå at motorsager, som alle to-sylindrede motorer, krever bare tre grunnleggende ting: kompresjon, gnist og drivstoff. Hvis noen av disse komponentene er misfiring eller ødelagt, vil Stihl sannsynlig kjøre dårlig eller ikke i det hele tatt.

Du trenger

Skrujern

Gass

Tannbørste

Fille

Pipenøkkel nøkkel~~POS=HEADCOMP

Nebbtang

Starter væske spray

Rengjøringsmidler

Kompresjonstest

 • 1

Bruk skrutrekker til å fjerne sylinderdekselet. Ta av luftfilteret og rengjør den med gassen, tannbørste og fille.

2

Ta av starteren dekselet med skrutrekkeren. Kontroller ledningen, returfjær og trinse for eventuelle skader og riktig spenning. Bytt ut noen deler, hvis det er nødvendig, og rengjør startboligområde og vifte med tannbørste, litt gass og fille. Sett starteren dekselet tilbake på.

3

Hold sagen ved startsnoren. Hvis sagen står fortsatt, er kompresjon bra; hvis det trekker ut ledningen under sin egen vekt komprimeringen er lav. Sjekk viften og rent inne i lyddemperen.

Spark Plug Test

1

Trekk av gummitennplugg boot og skru ut tennpluggen med pipenøkkel. Sjekk gummipluggen, bagasjefestet og ledninger for eventuelle skader eller løse forbindelser. Erstatte disse deler, dersom det er nødvendig.

2

Rengjør tennpluggen med gassen, tannbørste og fille; sørge for at spissen er ikke tungt korrodert og gapped riktig. Sjekk brukerhåndboken for gnistgapet anbefalinger.

3

Sett på tennpluggen til gummi plugg, men la den være koblet fra motoren. La ledningen og plugg dingle ved siden av et metall flekk på motoren.

4

Trekk i startsnoren og ser over punktene for en gnist. Hvis det er ingen gnist, skift tennpluggen og utføre testen på nytt. Hvis det er fortsatt ingen gnist, sjekk den magneto gap, coilen og tenningsmodul; bytt om nødvendig.

Fuel Test

1

Tapp gass og bar oljetanker av innholdet. Pakk fille rundt tannbørste, spray litt forgasser renere inn i tankene og rengjør dem begge grundig.

2

Bruk nebbtang til å trekke ut og erstatte bensinfilter og drivstoffslanger. Fyll sagen med frisk gass ved et 50: brensel-olje-blanding 1.

3

Ta av sylinderdekselet igjen og spray starter væske inn i forgasseren åpnings, den lille metall klaff som åpner og lukker med gassen. Prøv å starte sagen.

4

Trekk ut forgasseren, demontere den og rengjøre alle deler av soaking dem i to netter i en forgasser renere bad. Etter badet, skrubbe dem med en stålbørste for å sørge for at de ferdig renset. Skift ut slitte deler eller hele forgasseren hvis det er for gamle eller skitne renses.

Hint

Disse testene er ment å tjene som en grunnleggende rammeverk for å isolere problemet i kompresjon, gnist eller drivstoff.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-feilsoker-en-stihl-motorsag/ "

相关文章!
 • Slik feilsøker en Stihl motorsag Med en Flooding Engine Slik feilsøker en Stihl motorsag Med en Flooding Engine
  - 阅 0

  Hvis gis anledning til flom, vil en to-takts motor å gjøre nettopp det. Det beste er å hindre at dette skjer, men hvis den gjør det, er det et problem som kan bli løst. Brennstoffet må fjernes fra forbrenningskammeret, som på overflaten høres komplis

 • Hvordan du feilsøker en Stihl motorsag som er vanskelig å starte Hvordan du feilsøker en Stihl motorsag som er vanskelig å starte
  - 阅 8

  Regelmessig vedlikehold vil bidra til å sikre at Stihl motorsag vil alltid starte. I tillegg kan noen lagringstrinnet hjelpe med å starte når sagen har stått i lengre tid. Problemer med å starte en Stihl motorsag kan relateres til bensin lagring, ten

 • Slik reparerer en Stihl Motorsag Bar Oiler Slik reparerer en Stihl Motorsag Bar Oiler
  - 阅 4

  Stihl er et ledende navn i el-verktøy, spesielt sin linje av motorsager. En motorsag er en sag med et kjede med skarpe tenner som sitter overskrevs en bar. En komponent på din motorsag som hjelper den til å kjøre effektivt er dens oiler.The smører au