Amopage

Slik feilsøker en riccar Støvsuger

- Views 0
Advertisement

California-baserte riccar støvsugere er samlet i USA. En produksjonsanlegg er basert i St. James, Missouri. Problemer med utstyr omfatter unnlatelse av å slå på; unnlatelse av å plukke opp rusk, eller dårlig suge; og støv som blir liggende igjen. Følg noen feilsøkingstrinn for å finne ut hva som er galt med din riccar støvsuger.

Du trenger

Saks Broom håndtak

Bruksanvisning

 • 1

Plugg strømledningen på plass hvis vakuumet ikke vil slå seg på.

2

Tømme støvsugeren posen hvis de termiske motorvern spark i. Riccar støvsugere er utstyrt med en termisk motorvern krets som vil stenge vakuum ned hvis den oppdager sterk varme opp. Varm opp kan være forårsaket av overbelastning på grunn av en tresko, eller posen er full. Motoren vil stenge, men frontlys vil forbli på.

3

Fjern eventuelle hindringer i hageslangen eller stående munn. Bruk et kosteskaft til å rote eventuelle rester som kan bli fanget i slangen. Trekk ut støpselet og bruk fingrene til å trekke ut eventuelle rester i maskinen munn. Kutte noen tråd eller streng som kan ha blitt viklet rundt valsene. Koble maskinen til igjen og trykker på reset-knappen på baksiden av vakuum.

4

Slå teppet bryteren til "teppe" posisjon hvis du bruker vakuum på teppet og vakuum vil ikke plukke opp rusk. Slå verktøyet aktiveringsbryteren til "Off" posisjon. Ta en titt på lyset merket "Brushroll." Hvis det er opplyst, fjerne årsaken til jam på brushroll.

5

Kontroller at alle deksler er stramt hvis vakuumet gjør at støv å unnslippe. Den filtre og støvsugerposen må være riktig installert. Filtrene smetter på plass og kan ikke vaskes og gjenbrukes. Pass på bunnen av posen kragen er på posen støtter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-feilsoker-en-riccar-stovsuger/ "

相关文章!
 • Slik feilsøker en Roomba støvsuger
  - 阅 0

  Roomba støvsuger vil fortelle deg når det er et problem med maskinen ved å lage en to-tone "uh-oh" lyd etterfulgt av pipe lyder. Dette kan være forårsaket av en rekke problemer, for eksempel en fast hjulet, kan hovedbørstene ikke slå eller klipp

 • Slik feilsøker en Dyson støvsuger som ikke suger Slik feilsøker en Dyson støvsuger som ikke suger
  - 阅 0

  Siden sin ankomst på innenriks renhold markedet, har det viktigste salgsargumentet for Dyson støvsugere vært selskapets krav de ikke taper suge som sine støvbeholdere fylle opp. Dette, produsenten sier, er fordi Dyson patenterte Root Cyclone teknolog

 • Slik feilsøker Your Brødrister
  - 阅 0

  Slik feilsøker Your Toaster. Brødristere er ganske komplekse små apparater, vurderer hvor enkelt de ser fra utsiden. Her er hvordan å identifisere problemer. Du trenger Børster Nebbtang skrutrekker Sets Bruksanvisning Koble fra brødristeren før du ar