Amopage

Slik feilsøker Air Conditioning på en 2001 Jeep Cherokee

- Views 12
Advertisement

Slik feilsøker Air Conditioning på en 2001 Jeep Cherokee


Avhengig av hva slags klima du bor i, kjører en bil uten air condition kan være nesten umulig. Men over mange års bruk, mange Jeep Cherokee air condition systemer begynne å jobbe mindre effektivt, noe som gjør sommer stasjoner veldig varmt og ubehagelig. Før reparere dette problemet, vurdere hva som forårsaker den ved feilsøking av systemet for å se hvorfor den iskalde luften som en gang var blåse ut av luftdysene er nå varm.

Du trenger

A / C trykkmålere

Bruksanvisning

Slå på Jeep motor og slå på air condition. La den gå på tomgang og sjekk for å sørge for at elektrisk vifte foran air condition kompressor er på. Hvis det ikke er det, da dette kan føre til at air condition-systemet til å utføre dårlig på tomgang.

Trykk på lavt trykk rør (av de to rørene som fører ut av Jeep air condition kompressor, vil det være større en) for å se om det er rennende kaldt. Hvis dette røret er ikke kaldt å ta på, da kompressoren ikke fungerer som den skal, eller systemet trenger mer kjølemiddel.

Slå av bilen og koble opp en air condition manometeret til de høye og lave trykk sider av air condition-systemet. På en 80 grader F dag, bør den lave siden for din Jeep være mellom 32 og 41 psi og den høye siden bør være mellom 200 og 260 psi. Hvis Jeep psi er under dette, lade opp systemet med mer kjølemiddel. Se i brukerhåndboken for ytterligere psi tall.

Har noen andre gå inni bilen og slå på motoren. La dem deretter slå på klimaanlegget som du ser for å se om kompressoren slås på. Hvis den ikke gjør det, er kompressoren defekt og må skiftes ut. Dette er mest sannsynlig problemet hvis du klimaanlegget blåser varm luft hele tiden.

Bruk såpevann på gummislanger av air condition-systemet. Dersom vannet begynner å boble opp, så kommer luft ut av systemet og air condition er å miste kjølemiddel. Dette vil føre til klimaanlegget for å gradvis miste kjøleeffekt. Dersom dette er tilfelle, vil den defekte slangen må skiftes ut eller lappet.

Sjekk om klimaanlegget kjører kjølig så plutselig slutter å virke etter et antall minutter. Hvis dette skjer, slå av air condition for en stund, og prøv igjen. Dersom det samme skjer, kan det bli for mye luft i systemet, noe som fører til at fuktigheten i rørene for å fryse og til slutt blokkere av kjølesirkulasjon. Dersom dette er tilfelle, vakuumpumpen systemet og erstatte det med et nytt kjølemiddel.

Hint

Når du sjekker for lekkasjer, starte med slangetilkoblinger. Du kan også kjøpe en lekkasje-funn kit som inneholder et fargestoff du legge til systemet og et spesielt lys som enkelt viser hvor farget kjølemiddel lekker ut.

Klimaanlegget er under ekstremt press, og kan bli farlig å jobbe med for de som er uerfarne. Vær forsiktig når du kobler til nye kjølemediet rør for å fylle systemet eller koble målere for å måle trykket.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-feilsoker-air-conditioning-pa-en-2001-jeep-cherokee/ "

相关文章!
 • Slik feilsøker Air Conditioning på en Jeep Liberty Slik feilsøker Air Conditioning på en Jeep Liberty
  - 阅 2

  Klimaanlegget i din Jeep Liberty komprimerer et kjølemiddel og blåser den resulterende kald luft inn i passasjerkabinen. Når dette systemet ikke fungerer som det skal, kan det være fordi trykket i strømledningene er for lav, eller fordi kompressoren

 • Slik feilsøker Air Conditioning & Heating Slik feilsøker Air Conditioning & Heating
  - 阅 4

  Eie et hjem kan være en økonomisk belastning når ting begynner å fungere. Spesielt kaller tjenesten for oppvarming og air condition reparasjon kan være blant de dyreste. Du kan spare penger ved å følge noen instruksjoner for feilsøking. termostat Kon

 • Slik feilsøker Power Steering på en 2001 Grand Cherokee
  - 阅 1

  2001 Grand Cherokee bruker en standard resirkulerings ball styringsgruppe girkasse med hydraulisk kraft levert av servostyring pumpe. Servostyringspumpe leverer hydraulisk trykk til girkassen gjennom en høytrykksslange og væsken avkastning fra utstyr