Amopage

Slik Dekorer toppen av kjøkkenbenken

- Views 0
Advertisement

Slik Dekorer toppen av kjøkkenbenken


Lag et kjøkken høyt i både effektivitet og stil ved å dekorere dine tellere med alt fra hermetisk forseglede krukker til kake stands. Ta din favoritt matlaging verktøy ut av skuffen og arrangere dem i en fargerik steintøy crock; bringe i fargen med friske blomster i en vase; oppgradere bakeingredienser til ekstrautstyr ved å vise dem i glasskrukker. Rydd opp tellerne og frigjøre viktig arbeidsplass ved å overføre elementer spredt på benken i de dekorative beholdere som du selv velger.

sittende Pretty

Bruk tilbehør for å skape et kjøkken som er funksjonelle og samsvarer med din design estetiske. Invester i steintøy crocks å lagre kjøkkenutstyr samt merket crocks for poteter, løk og knoller av hvitløk. Denne blandingen av stilige åpne og lukkede beholdere holder viktige elementer for hånden, og deres skjønnhet gjør kjøkkenet arbeid behagelige. For kjøkken med god counter plass, bringe i fargen med en overdimensjonert vase fylt med friske blomster eller en urtehage ligger i et terrarium. For kjøkken med mindre plass på kjøkkenbenken, dekorere med en enkel peon blomst i en tekopp.

I Can

Ofte brukte elementer og populære snacks ofte finner veien ut av skap og spiskammer og på tellerne. Snarere dem la dem i sine bokser, ordne dem håndverkerne i dekorative og funksjonelle lagring beholdere. Stash ermene på kjeks eller pakket snacks i bred munn cracker krukkene; vanlige bakeingredienser kan se dekorative lagret i hermetisk forseglede krukker. Mel, sukker og havre bli tilbehør når de er i store glasskrukker og spesielt stilig når forbundet med metall kuler. Linje glassene mot benken, og hvis du merke dem, gi visuell kontinuitet ved å bruke samme type etikett for hver krukke. Bruk metall og flettede kurver av alle former for å lagre nødvendigheter som ekstra servietter, frukt eller brød.

Kid Stuff

Hold barnas essensielle innenfor rekkevidde uten kramper kjøkkenet stil. Lufttørke tåteflasker, sippy kopper og annen drikke-ware på en metall flaske tørkestativ, som gir vintage sjarm selv når den ikke er i bruk. Lag en vignett med flere lags metall kurver på en stor benkeplate, eller bruke dem i hele kjøkkenet. Bruk en til å lagre frukt og en annen til å lagre pakket snacks. Brett kan samle sammen dine flasker med olivenolje og eddik eller andre spesifikke sett av elementer, for eksempel barnevennlig snacks. Stash frø, godteri og nøtter i sine egne MAS glass plassert på et brett.

Ta et standpunkt

Hvis du har en flate på plass, handle dine kjøkkenskap for sjelden brukte elementer, for eksempel kake stands og bestikk holdere, til bruk som benkeplate dekorasjoner. Ikke bare kaste din frisk frukt i en bolle, vise det ved å plassere bollen på kaken stå. Oppbevar servietter i bestikk holder du kjøpte for bakgård måltider som bare skjer en gang i sommer. Ikke overse området nær vasken. Bruk en smal metallbrødkurv til å lagre oppvaskmiddel, oppvask hansker og håndkrem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-dekorer-toppen-av-kjokkenbenken/ "

相关文章!
 • Slik Dekorer toppen av kjøkkenskap Slik Dekorer toppen av kjøkkenskap
  - 阅 0

  Toppen av kjøkkenskap tilby bonus plass når det gjelder lagring og innredning, spesielt med et par føtter frie mellom kabinett topper og taket. Ta dine stuet-away samlinger og vintage kjøkkenutstyr og gjøre dem om til dekor til å spille av en eksiste

 • Slik Dekorer toppen av en Entertainment Center og Bokhylle
  - 阅 0

  Når dekorere toppen av et underholdningssenter og bokhylle, benytte anledningen til å vise frem noen av dine favoritt personlige elementer som familie fotografier og suvenirer. Også fordi det er ingen absolutte regler når det gjelder å dekorere toppe

 • Slik Dekorer for en 70th Birthday Party
  - 阅 0

  Bibelen sier at mann (og kvinne) er lovet minst 70 år på denne planeten. Enten du overbevist om at er sant eller ikke, alle kan være enige om at å snu 70 er en milepæl verdt å feire. I denne artikkelen finner du tips til hvordan du dekorere for denne