Amopage

Slik Dekorer en stue med jordfarger

- Views 0
Advertisement

Skape en varm og innbydende rom for sosialt samvær ved å dekorere med jordnære farger. Stuen er et knutepunkt for familien netter, rolige kvelder med en god bok og underholdende gjester. Rich sjokolade, ruster, tan og salvie grønne farger vil bringe et snev av naturen inn i hjemmet, og skaper en beroligende miljø for alle som tilbringer tid i stuen. Enten du velger å fullstendig oppussing rommet, eller bare legge jordfarger som aksenter, beslutningen om å dekorere en stue med jordfarger vil ubevisst skape et inkluderende miljø.

Du trenger

Farge palett

Maling

puter

område rug

stearinlys

blomsteroppsatser

Oversized pot

tremøbler

keramikk lamper

Kunstverk i tre rammer

boller

potpourri

Bruksanvisning

Ta kontakt med en fargepalett for jord tone fargekombinasjoner og ideer. Vurdere eksisterende elementer som må innarbeides i stuen, slik som eksisterende møbler, veggtepper eller gulv. Koordinere de nye jordfargevalgene med den eksisterende innredningen. For eksempel, hvis stuen har mørke tregulv, koordinere nyanser av brunt å matche tre.

Male veggene en jord tone som varierer fra hoved møbler. Velg en lys salvie grønn for å utfylle en mørk mosegrodd grønn sofa. Bruk en latte farge på veggene hvis sofaen er sjokoladebrun. Tenk maleri trim hvit som et rent supplement til alle jordnære farger.

Legg en pop av farge til rommet. Velg dype gull eller gresskar oransje pynteputer for en sofa eller et teppe. Velg unscented stearinlys i samme fargetoner, og plassere dem på slutten tabeller eller en peis mantelen. Lag en tørket floral arrangement i en over-sized potten for å fylle et hjørne. Bruk tan dotter av hvete, stammer brunt og grønt bladverk. Legg bare noen stilker med dramatiske farger som miniatyr solsikker.

Koordinere tremøbler. Velg end bord, skap og dekorative stykker med en naturlig tre finish for å legge til jorden tone innredning. Velg gammeldags, utskårne brikker i stedet for moderne, kantete stiler. Aksent rommet med lamper laget av keramikk i naturlig jord tone glasurer.

Aksent rommet med naturlige elementer. Plasser en rust-farget bolle med duftende furukongle potpourri på et salongbord. Bruk drikke dalbaner med en naturlig tre finish. Brenn en stearinlys eller røkelse som furu parfymert. Heng trerammer med dyreliv bilder eller utendørs scenisk kunst på veggene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-dekorer-en-stue-med-jordfarger/ "

相关文章!
 • Slik Dekorer en stue med Pictures
  - 阅 0

  Dekorere stuen din med bilder og andre kunstverk er en måte å vise frem familiens interesser, samt sett eller koordinere design ordningen for rommet. Du kan også vise frem din familie med et portrett i en formell stua eller en vegg bank av gamle fami

 • Slik Dekorer Min stue med Blues, Silver, Black & White Slik Dekorer Min stue med Blues, Silver, Black & White
  - 阅 0

  Dekorere stue med blå, sølv, svart og hvitt er en trendy og kraftig farge kombinasjon som vil gi rommet et urbant appell. Nøkkelen her er å bruke sølv som aksent farge slik at det utfyller fargevalget i stedet for at det overskygger. Dette er et farg

 • Slik Dekorer en stue med grønne vegger og brune skinnsofaer Slik Dekorer en stue med grønne vegger og brune skinnsofaer
  - 阅 0

  Grønne vegger og en brun skinnsofa er fantastiske bakgrunner til en stue med en naturlig, beroligende følelse. Avhengig av dine personlige dekorere preferanser, disse fargene egner seg til et land utseende; en moderne øko føler; eller en funky, eklek