Amopage

Slik Dekorer Bekreftelse Stoles

- Views 2
Advertisement

Bekreftelse er en viktig hendelse i et barns liv i mange kristne miljøer. Det er en overgangsrite som betyr modenhet. Bekreftelse viktigste formål er å gi barnet mulighet til offentlig godta løftene sine foreldre gjort i deres sted under dåpen. Bekreftelse stoles er slitt av dem som blir bekreftet. De stoles kan inneholde symboler fra tidligere sakramentene mottatt, symboler for tro, favoritt aktiviteter og familieliv.

Du trenger

stjal

Målebånd

søm kritt

Ark av filt

Datamaskin

Skriver

datamaskin papir

Marker

Saks

nåler

Iron-on bokstaver

Jern

Strykebrett

Nål og tråd

stoff lim

Bruksanvisning

Velg symboler for stjal. En due, et kors og en favoritt bibelvers kan være symboler for tro representert i stjal. Bilder som representerer dine hobbyer, kan familie eller andre interesser bli inkludert på din stjal også. Rådfør deg med din bekreftelse lærer, prest eller pastor hvis du har problemer med å velge symboler for stjal. De kan hjelpe deg i riktig retning eller har spesifikke instruksjoner om hva som er hensiktsmessig å plassere på stjal.

Legge stjal flatt på arbeidsflaten. Finn midten med målebånd og merket med sy kritt.

Søk etter bilder for din stjal. Du kan også være i stand til å finne dem i bøker fra kirkens bibliotek. Skriv ut eller lage kopier av bilder og klipp dem ut. Håndverks butikker kan gi deg symbol og design ideer.

Plasser en cut-out bilde med forsiden ned på et stykke filt. Pin den på plass. Spore bildet med en markør.

Skjær symbol ut av filt og sett det til side. Gjør det samme med alle symbolene du har tenkt å bruke.

Plasser symboler tro på høyre side av stjal. Dette er høyre side når den blir slitt. Kontroller at symbolene er jevnt fordelt ut og sentrert.

Plasser symboler som representerer barnets interesser på den andre siden. Sørg for at de er sentrert og balansert med symboler på høyre side.

Bruk stoff lim eller nål og tråd for å feste symbolene til stjålet.

Stave ut brukerens navn med jern-on bokstaver. Bruk sy kritt for å sentrere navnet på halsen av stjal. Bruk målebånd for å holde bokstavene rett.

Bruk stoff lim eller nål og tråd for å feste bokstavene til stjålet.

Hint

Noen kirker krever eller oppfordrer confirmees å gjøre sine stoles. Sjekk med din pastor eller ungdomsleder på sine krav.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-dekorer-bekreftelse-stoles/ "

相关文章!
 • Slik Dekorer plast stoler Slik Dekorer plast stoler
  - 阅 0

  Hvis du er på et budsjett, kjøpe billig plast plen stoler som ekstra sitteplasser for ditt hjem. Selv billig, ulempen til plaststoler er at de ser billig. En måte å gran opp et kjedelig plast stol er ved å dekorere den med maling og diverse andre mat

 • Slik Dekorer Folding Stoler for et bryllup Slik Dekorer Folding Stoler for et bryllup
  - 阅 0

  Ved hjelp av sammenleggbare stoler i et bryllup eller bryllupsfeiring kan være en praktisk og prisvennlig løsning for sitteplasser. Selv klappstoler kanskje ikke iboende virke attraktivt eller bryllup-aktuelle, er det en rekke gode alternativer til p

 • Slik Dekorer Bryllupsmottakelses Stoler - Tiffany stil Slik Dekorer Bryllupsmottakelses Stoler - Tiffany stil
  - 阅 1

  Hver jente elsker Tiffanys, de små Teal bokser med hvit duk inne ... og diamanter! Vel, hvis du er som alle andre kvinner i verden, trekker du inspirasjon fra de tingene du liker. Gjør din bryllupsfeiring en som vil gå ned i historien rett ved siden