Amopage

Slik deaktiverer en Print Screen på et nettsted

- Views 0
Advertisement

Utskrifts-skjerm funksjon er knappen på en datamaskin som lar deg ta en skjermdump av nettstedet eller programmet du ser på for øyeblikket. Deretter kan du lime det inn skjermbildet i et annet program og lagre det som en fil. Hvis du er eieren av et nettsted, men du kanskje ikke vil at folk er i stand til å kopiere dataene på nettstedet ditt i et skjermbilde. Hvis ikke, kan du bare deaktivere print-screen funksjon for besøkende.

Du trenger

Deaktiver print screen kildekode

Tekstbehandlingsprogram

Bruksanvisning

Naviger til DSCRIPTS.net og laste ned "disable-print-screen.zip" kildekoden. Når du laster ned filen til datamaskinen, dobbeltklikker du på den og klikk "Pakk ut alle filer" for å pakke ut filene fra den komprimerte mappen.

Start din tekstbehandlingsprogram. Notepad fungerer fint.

Klikk på "File". Klikk "Open". Klikk på "disable_print_screen.html" koden fra der du lagret de utpakkede filene. Klikk "Open".

Klikk "Edit" og deretter "Select All". Høyreklikk den merkede teksten, og klikk "Kopier".

Åpne HTML-dokumentet som du ønsker å deaktivere print screen evne. Lim inn koden hvor som helst mellom hodet koder (<head> og </ head>) av dokumentet. Lagre dokumentet. Utskriftsskjermen er nå deaktivert i dokumentet når det er lastet opp på.

Hint

Du kan også kopiere den markerte teksten ved å bruke hurtigtasten CTRL + C.

Deaktivering av print-screen funksjonen på en nettside holder bare brukeren fra å ta et skjermbilde av websiden. Det stopper ikke dem fra å kopiere og lime annen informasjon fra siden eller fra å lagre siden i et HTML-dokument gjennom sin nettleser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-deaktiverer-en-print-screen-pa-et-nettsted/ "

相关文章!
 • Slik deaktiverer en OSX Screen Saver
  - 阅 0

  Mac OSX operativsystemet inneholder en rekke bilder som kan brukes som skjermsparere. Nyere LCD-skjermer, men ikke krever en skjermsparer for å hindre utbrenthet, som tube-baserte skjermer gjorde. Deaktivere en skjermsparer i OSX på en moderne datama

 • Slik deaktiverer en On-Screen Volumkontroll Skjerm Fordi det har en tendens til å fryse skjermen Slik deaktiverer en On-Screen Volumkontroll Skjerm Fordi det har en tendens til å fryse skjermen
  - 阅 0

  Hvis "Volume Control" ikonet på skrivebordet i Windows har en tendens til å fryse skjermen når du bruker den, kan du fjerne den fra oppgavelinjen. Det er viktig å merke seg at et program som "Volume Control" aldri skal fryse skjermen.

 • Hvordan Deaktiver Print Screen-tasten i Windows Hvordan Deaktiver Print Screen-tasten i Windows
  - 阅 0

  Print Screen er en knapp på en datamaskin tastatur, ofte forkortet "Prt Scrn" for å passe på en enkelt tast. Det er vanligvis plassert i øvre høyre hjørne, i nærheten av Scroll Lock-knappen. Formålet med Print Screen-knappen kan oppsummeres i to