Amopage

Slik Cure Frykt for Bugs

- Views 0
Advertisement

Frykten for bugs er en felles frykt for at mange barn dele. Noen ganger er frykt for feil er et resultat av å bli stukket, litt eller klatret på ved en feil, men andre ganger er det en frykt uten decipherable årsaken. Bugs kan være skummelt for små barn, fordi de har en tendens til å bevege seg raskt og kan synes å være jage dem. Hvis barnet ditt har en frykt for feil, prøv å bruke disse trinnene for å kurere sin frykt.

Bruksanvisning

Anerkjenn barnets frykt uten gjennom fingrene forbundet uønsket atferd. For eksempel fortelle barnet at "Jeg hører at du er redd for insekter, men når vi er redd for insekter, har vi ikke skrike." Deretter gi en alternativ måte å reagere. "Vi går bort fra feil hvis vi er redd."

Modell til barnet at feilene er ikke skremmende. La barnet se deg svare positivt til bugs. For eksempel, ikke hoppe og løpe ut av rommet når du ser en edderkopp. I stedet sier noe sånt som "Oops, som er dumt edderkopp tapt. La oss hjelpe ham å finne veien hjem" og flytte det utendørs.

Kjøpe eller lage en bug leting kit. En barne fiskegarn, barneforstørrelsesglass, en beholder med lokk som har hull i den og et par av plast pinsett gjøre den perfekte bug leting kit. Ikke tving barnet til å bruke det, men modellen hvordan du bruker det foran ham.

Lei filmen "Det er en Bugs Life." Denne søte filmen med bugs kan hjelpe barnet ditt til å miste sin frykt for feil som de ser bugs å være morsom og dum.

Syng en sang, utgjør et dikt eller si en bønn om bugs. Synge en sang som "Shoo Fly, Do not Bother Me" eller å gjøre opp et dikt eller bønn om feil går bort kan bidra til å styrke barn og gjøre dem føle kontroll over en situasjon der feil er tilstede.

Hint

Hold din holdning om feil avslappet. Ikke legger stor vekt på barnets frykt og ikke gå ut i veien for å unngå feil. Det vil bare forsterke barnets frykt.

Ikke prøv å snakke barnet ut av deres frykt eller tvinge dem til å ta på eller se på bugs. Små barn har ikke de logiske resonnement ferdigheter til å forstå.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-cure-frykt-for-bugs/ "

相关文章!
 • Slik Cure Sticky løfter eller Stuck Valve Slik Cure Sticky løfter eller Stuck Valve
  - 阅 0

  Ventiler og løftere fungere som en del av et kjøretøys ventilsystem. Ventiler åpner og lukker, slik kompresjon for arbeidsslaget og utslipp av avgasser. Ventilstammer kan feste enten permanent eller sporadisk, på grunn av tung lakk på ventilspindelen

 • Slik Cure en Itchy underarm
  - 阅 1

  En kløende underarm kan være ganske sjenerende. Ikke bare er det ubehagelig, men det kan være flaut hvis du er på jobb eller ute og farter, og stadig trenger å klø din underarm. Den gode nyheten er at årsaken til underarm kløe kan være ganske enkel.

 • Slik Cure Pizza Burn
  - 阅 0

  Vi har alle gjort det før. Vi kunne bare ikke vente med å spise den deilige (riktignok dampende) stykke pizza. Vi betalte for det neste uke med en stikkende og peeling brenne på taket av vår munn. Selvfølgelig er pizza ikke den eneste skyldige, men d