Amopage

Slik Cure en MRSA Staph infeksjon naturlig

- Views 0
Advertisement

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) staph infeksjoner er vedvarende, ubehagelig og potensielt dødelig hvis ubehandlet. Antibiotika kan være ineffektivt for noen pasienter; I slike tilfeller er alternative løsninger fulgt. MRSA kan behandles naturlig. Det er ingen garanti for at naturlige behandlinger er effektive, men de bidra til å helbrede vedvarende MRSA-stammer. Bruk hjem rettsmidler i samklang med konvensjonelle behandlinger for å lykkes bekjempe infeksjonen.

Du trenger

Sølv patcher eller bandasjer

acidophilus supplement

hvitløk supplement

Te tre olje

Naturlige behandlinger for MRSA

Se en lege umiddelbart --- aldri selv godbit eller selv-diagnostisere en MRSA-infeksjon, og følg alle behandlinger som foreskrevet. MRSA er en farlig og livstruende infeksjoner, og kan ikke bli ignorert eller behandlet uten legens råd.

Ta en daglig acidophilus supplement. Probiotika som acidophilus styrke immunforsvaret ved å innføre "gode" bakterier til kroppen. De bekjempe også ubehagelig gastrointestinale bivirkninger forbundet med vancomycin, antibiotika ofte foreskrevet for MRSA.

Rense infiserte områder daglig med varmt vann og såpe for å bekjempe infeksjonen og hindre den fra å spre seg.

Gni tea tree eterisk olje, en naturlig snerpende, rundt området av infeksjonen etter grundig vask. Unngå å sette oljen direkte på et åpent sår, da dette kan føre til store smerter.

Tørk området helt, og bruke en sølv patch eller bandasje for å dekke infeksjon nettstedet. Sølv patcher og bandasjer er svært effektive i bekjempelsen av hudinfeksjoner. Endre bandasjen daglig etter rengjøring.

Ta en hvitløk supplement daglig for å øke motstanden mot MRSA og andre staph infeksjoner. Hvitløk er ikke en kur, men den økte motstanden som det gir hjelper kroppen bekjempe infeksjoner.

Fortsett å bruke behandlingsplan i minst en uke etter at symptomene er lindret og legen din er tilfreds med at infeksjonen er kurert. Ta alle foreskrevet medisiner for anbefalt tid, selv om symptomene bedre, for å hindre reinfeksjon.

Hint

MRSA er svært smittsom --- deler ikke barbermaskiner, håndklær eller andre personlige hygieneartikler. Spis en sunn diett høy i vitamin C og andre immun-boosting antioksidanter. Vask hendene regelmessig, spesielt etter å berøre det infiserte området. Snakk med legen din for behandling og rapportere problemer umiddelbart dersom tilstanden forverres.

MRSA kan være livstruende. Ikke selv godbit, selv-diagnostisere eller ignorere symptomer på en staph infeksjon. Ring legen din eller gå til legevakten umiddelbart hvis du har problemer med å puste, høy feber eller sterke smerter, da disse er tegn på en alvorlig infeksjon. Sølv patcher, probiotika og hvitløk kosttilskudd har ingen kjente interaksjoner, men konsultere legen din om bruk av alternativ behandling.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-cure-en-mrsa-staph-infeksjon-naturlig/ "

相关文章!
 • Bleach & Water Cures for en MRSA Staph infeksjon
  - 阅 0

  MRSA, eller meticillinresistente Staphylococcus Aureus, er en type Staph infeksjon som ikke responderer på behandling med vanlige antibiotika. Disse infeksjonene generelt stede som en rød, hoven eller pus-fylt kvise eller byller, men flere alvorlige

 • Om MRSA Staph infeksjoner i Dogs Om MRSA Staph infeksjoner i Dogs
  - 阅 0

  Dyr kan bære og overføre stammer av meticillin-resistente Staphylococcus aureus, men de er sjelden den opprinnelige kilden av organismen. Hunder kan bli reservoarer for bakterier og kan selv utvikle aktive infeksjoner, selv om de fleste hunde tilfell

 • Symptomer på en MRSA Staph infeksjon Symptomer på en MRSA Staph infeksjon
  - 阅 0

  MRSA er en alvorlig tilstand som vanligvis påvirker huden, men kan også påvirke andre deler av kroppen. Det er forårsaket av en bakterie som kalles Staphylococcus aureus, ofte referert til som "staph." MRSA er oftest kontrakt i sykehus og andre