Amopage

Slik Care for en Teacup Chihuahua

- Views 5
Advertisement

Teacup Chihuahuas er ikke en egen hunderase, men er vanlige chihuahuaer som er usedvanlig liten. Disse små hundene er ofte spesielt avlet fra foreldre som var hver de tapere av deres kull. Hvis du velger en av disse søte små fyrene som et kjæledyr, bør du ta ekstra hensyn bør for å sikre deres helse og sikkerhet. Les videre for å lære å ta vare på en Teacup Chihuahua.

Bruksanvisning

Mate lille Chihuahua hyppige, små måltider. Fordi disse hundene er så små, kan de ikke lagre nok glukose til å gå veldig lenge uten å spise, og er utsatt for hypoglykemi.

Hold en genser på Chihuahua når du tar ham ut i kaldt vær, eller holde ham inne og trene ham til å gå på avis eller valp pads.

Sett en dråpe baby olje i øynene før du gir henne et bad. Disse små hunder har en tendens til å få tørre, irriterte øyne uansett, og du ikke ønsker å gjøre det verre ved å få såpe i dem.

Hopp bad for en korthåret tekopp Chihuahua. Rengjør ham med en fuktig klut.

Sosialisere din Teacup Chihuahua tidlig ved å utsette henne for ulike mennesker og andre dyr under tilsyn, men gjør beskytte henne hele tiden. Disse hundene vet at de er små og kan bli lett skremt, ofte ty til biting selv om andre dyr eller barn er velmenende.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-care-for-en-teacup-chihuahua/ "

相关文章!
 • Loppe behandlinger for en Teacup Chihuahua valp Loppe behandlinger for en Teacup Chihuahua valp
  - 阅 8

  Tekopp Chihuahua valper er noen av de minste valpene du kan finne, med en vekt på bare tre eller fire pounds etter å ha nådd modenhet. Det er viktig å tenke på sikkerheten til dyret før du bruker nye eller uvanlige kjæledyr produkter. Hunder er ofte

 • Slik Care for en baby Chihuahua Slik Care for en baby Chihuahua
  - 阅 4

  Chihuahuas kan være den minste hunderase i verden, men deres personligheter er store. De er veldig lojale mot sine eiere og kan være aggressiv mot andre mennesker og hunder. Som valper, de er ganske skjøre, fysisk og følelsesmessig. De trenger mye op

 • Slik Care for en Teacup maltesisk Slik Care for en Teacup maltesisk
  - 阅 2

  Selv om begrepet "teacup" er ikke anerkjent av American Kennel Club (www.dog-names.org.uk/teacup-dogs-puppies.htm), hunden populært kalt Teacup maltesisk egentlig er liten nok til å passe inn i en tekopp når det er en valp, og fullvoksne Maltese