Amopage

Slik Care for en naken Toy Chihuahua

- Views 6
Advertisement

Slik Care for en naken Toy Chihuahua


Chihuahuaer er en av de mest lojale og pålitelige hunderaser. De er enkle å vedlikeholde, og med sin lille størrelse og sin ganske lang levetid, leketøy hårløse chihuahuaer kan lett tilpasse seg nesten enhver situasjon, gitt det rette miljøet og opplæring har kommet inn i bildet.

Bruksanvisning

Ha Chihuahua vaksinert med en rekke valp vaksinasjoner (hvis det er under ett år gammel) eller med en årlig booster skudd. Disse bildene bør inkludere rabies vaksinasjon, selv om leketøy hårløse Chihuahua kommer til å være en "inside bare" hund.

Bade leketøy hårløs Chihuahua på en jevnlig basis. Sørg for at umiddelbart etter bading, du tørke hunden din, som hårløse raser har en tendens til å slappe enkelt. Minst en gang i uken, bør du trimme Chihuahua negler.

Hold leketøy hårløs Chihuahua varm. I sin natur, chihuahuaer har en tendens til å bevege til hvor det er varme, for eksempel under tepper på en vinterdag. Hvis du setter din Chihuahua ut når det er kaldt, pass på at hunden din har på seg noe varmt og ikke bo utenfor for lang.

Feed leketøy hårløs Chihuahua en kvalitetsmat. Se på ingrediensene og sørge for at den første ingrediensen er kjøtt basert. Mange av de mer rimelige hunden mat på markedet har korn i store mengder, og disse er virkelig ikke bra for leketøy hårløse Chihuahua. Også, fordi du har en mindre hund, pass på at tørrfor du mate er liten nok for hunden din til komfortabelt spise.

Sosialisere din leketøy hårløse Chihuahua så snart som mulig. På grunn av sin lille størrelse, er verden et skremmende sted, og de må forstå at de kommer til å holdes trygge. Hvis du holder leketøy hårløse Chihuahua bonding bare til deg, det kommer til å være en av disse "ganger yappy" hunder som mange misliker.

Plasser leketøy hårløs Chihuahua i en kasse når du ikke er hjemme eller ikke kan holde et øye med den. Ved sin natur, hunder er hiet dyr, og å være i et lukket miljø gjør dem føler seg mer sikker. Innbrudd et leketøy hårløs Chihuahua uten kasse trening kan være veldig, veldig utfordrende.

Gi dine leketøy hårløse Chihuahua riktige godbiter. Siden de er små hunder som har en tendens til å se veldig søte når de er tigge, kan de fort bli overvektig. Avstå fra å gi dem middagsrester, siden de kan ha problemer med å fordøye menneskemat.

Øvelse hunden din på en daglig basis. Dette kan være så enkelt som å kaste en ball i noen minutter om dagen, for å ta en tur rundt kvartalet. Det viktige er at ved å holde leketøy hårløs Chihuahua på en sunn vekt og i god form, vil du ha en følgesvenn som kan være med deg så lenge som 18 år.

Hint

Selv om det kan virke søt for valpen å bli bjeffer hele tiden, hvis du ønsker å forhindre at Chihuahua blir for "yappy," pass på at du ikke oppmuntre at dårlig oppførsel.

Når chihuahuaer er unge, har de en tendens til å være hypoglycemic - lider av lavt blodsukker. Sørg for at valpen spiser på en hyppig basis gjennom hele dagen, oppmuntre det til også å drikke mye vann. Når chihuahuaer ikke spiser eller drikker nok, blodsukkernivå synker og de går inn hypoglykemisk sjokk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-care-for-en-naken-toy-chihuahua/ "

相关文章!
 • Slik Care for en naken Rat
  - 阅 9

  Hårløse rotter er unike skapninger som mange finner skjemmende. Det er mange entusiaster, derimot, som elsker dem. Som alle rottene, de er fulle av personlighet og ganske intelligent, men har visse spesielle behov på grunn av deres mangel på hår. Rot

 • Slik starter en Healthcare Sitter tøy Kontor
  - 阅 1

  Helse stedfortreder er ansatt av enkeltpersoner, sykehus og rehabiliteringssentre for å ivareta sikkerheten for mennesker med medisinske problemer, som for eksempel pasienter som har hatt slag, traumatisk hjerneskade, Alzheimers sykdom og andre forme

 • Slik fjerner rødvin flekker fra tøy
  - 阅 1

  Rødvin flekker trenger ikke å bety slutten av duk, servietter eller hvit skjorte. Ordinær oppvaskmiddel - som er formulert for å rense matrester - kan ta vin flekken bort, og det fungerer også på flekker fra røde mat og juice, for eksempel kirsebær,