Amopage

Slik Care for en Chihuahua Med en Spinal Injury

- Views 4
Advertisement

Slik Care for en Chihuahua Med en Spinal Injury


Ryggmargsskader i chihuahuaer kan ha alvorlige konsekvenser, inkludert tap av bevegelse i hundens bakparten og manglende evne til å kontrollere eller begrense vannlating. Omsorg for en chihuahua med en ryggmargsskade kan være kostbart og tidkrevende, men er vanligvis verdt det. Inntil nylig, chihuahuaer med ryggmargsskade hadde få behandlingstilbud. Men takket være de siste veterinær utviklingen sine sjanser til å leve "normale" liv har økt betraktelig.

Du trenger

Dog sjampo

Badekar

Veterinær

Bruksanvisning

 • 1

Ta kontakt med din veterinær på verdien av olfactory ensheathing celler, også kjent som OECs. OECs er celler fra den nesen; de kan hjelpe ryggmargen i å reparere seg selv og tilbake minst noe av funksjonaliteten til din chihuahua er bakparten. Har dyrlegen fortelle deg om OECs er relevante i hundens sak; i så fall ha ham administrere OECs i riktig dosering.

2

Rengjør chihuahua konsekvent, mer grundig enn en uskadd hund. Din chihuahua kan lider av inkontinens på grunn av sin skade og vil kreve rengjøring minst en gang i uken. Chihuahuaer er mindre hunder, så dette burde være relativt enkelt. Hvis du ikke bade din chihuahua ofte nok, vil det sannsynligvis lukter sterkt og erfaring urin skålde - områder på huden der håret faller ut, og huden blir irritert av urin.

3

Slå chihuahua kropp hver så ofte. Dette hindrer seng sår fra forming igjen innen en stilling for lenge.

4

Ta din chihuahua til veterinæren ofte for urin kulturer. En chihuahua lider av en ryggmargsskade kan ha problemer med å holde sin blære tom, noe som gjør den mer utsatt for infeksjoner. Urin kulturer vil plukke opp infeksjoner og hindre dem fra å bli for alvorlig.

5

Bestem hunden din oppgave diett i samråd med veterinæren. Dette vil avhenge av hvilken type og alvorlighetsgraden av hundens ryggmargsskade. Du må kanskje hjelpe hunden din lære å stå på skadde bena igjen, noe som vil nødvendig stående øvelser. Hunden din kan også trenge hydroterapi som en del av fysioterapi. Over tid og med riktig behandling, hunden din kan være i stand til å ta del i noen aerobic øvelser det gjorde til før ryggmargskade Følg treningsanvisning som veterinæren anbefaler - for mye eller for lite mosjon kan skade hundens rygg lengre.

6

Legg spesialitet mat til hunden din diett som vil hjelpe den i healing. Fersk hvitløk og ingefær, for eksempel, kan hjelpe hunden din bekjempe infeksjoner og mage lidelser som det vil være mer utsatt på grunn av sin ryggmargsskade. Sjekk med din veterinær om hundens spesielle kosttilskudd behov som de forholder seg til sin ryggmargsskade.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-care-for-en-chihuahua-med-en-spinal-injury/ "

相关文章!
 • Slik Care for en Chihuahua Med Lopper Slik Care for en Chihuahua Med Lopper
  - 阅 2

  Chihuahuaer, som alle hunder, er utsatt for lopper. Heldigvis gjør chihuahua er liten av vekst ikke utelukke de mest giftige og effektive loppe behandlinger, og chihuahua er ikke kjent for loppe allergi eller spesielt sensitiv hud. Mens mange loppe b

 • Slik starter en Home Business med lite penger
  - 阅 2

  Noen mennesker starte et hjem virksomhet for en ekstra inntekt mens andre forfølge det som en langsiktig drøm å være sin egen sjef. Det er både enklere og vanskeligere enn noensinne å starte et hjem virksomhet med lite penger. Teknologi er det som gj

 • Slik leser du en restaurant med vinkart Slik leser du en restaurant med vinkart
  - 阅 4

  Borte er de dagene av matchende vin til maten. Vin er nå alle om å like smaken. Mange restauranter har nå gått til det som kalles en progressiv vinkart. Denne type liste kategoriserer viner etter type eller smak snarere enn av pris eller druesort ell