Amopage

Slik Care for en baby Chihuahua

- Views 3
Advertisement

Slik Care for en baby Chihuahua


Chihuahuas kan være den minste hunderase i verden, men deres personligheter er store. De er veldig lojale mot sine eiere og kan være aggressiv mot andre mennesker og hunder. Som valper, de er ganske skjøre, fysisk og følelsesmessig. De trenger mye oppmerksomhet og omsorg. Chihuahua valper vil bli tatt vare på i hovedsak av moren til de er ca 6 uker gammel, og da vil de stoppe sykepleie. Deretter kan du begynne å ta over deres omsorg.

Du trenger

Varm, myk sted å sove

Uteområde for trening

Soft valpefôr

Halsbånd og line

Puppy leker

Bruksanvisning

Sett opp et hjem. Sørg for at din Chihuahua barnet har en trygg, behagelig sted å sove og spille som er satt bortsett fra resten av huset. Disse hundene er små og kan lett bli tråkket eller satt på. Det er bedre å holde valpene begrenset til sin egen plass så ulykker ikke skjer.

Holde henne varm. Sørg for henne sovende Området har en varmelampe. Ikke skinne det direkte på henne, men holder det sentrert rundt 12 inches over hennes soveplass. Hvis du bor i et varmt klima, bare sette henne i et solrikt sted, men holde temperaturen rundt 70 grader Fahrenheit.

Mate valpen tre små måltider per dag og la vannet ut til enhver tid. For mindre valper (5 til 8 uker gamle), blande valp Chow i en blender med litt geitemelk å lage en myk, næringsrik grøt. Vanligvis kan valper spise 1/2 kopp per måltid, men hvis han virker sulten så gi ham mer enn det.

Utøve din valp. Selv små, chihuahuaer er veldig aktiv. De elsker å løpe rundt og være utenfor. Hold valpen unna alle andre hunder, men før han har alle sine skudd. Faktisk, holde ham borte fra alle områder som andre hunder har vært. Ditt eget verksted er best.

Sosialisere valpen. Når hun har hatt alle sine skudd, ta henne ut til å være rundt mennesker og andre hunder så mye som mulig. Hvis du ikke lære henne tidlig hvordan å dele deg med andre mennesker, vil hun bli aggressiv og altfor beskyttende overfor deg.

Hint

Chihuahuaer bør sitte igjen med sine mødre så lenge som mulig; 12 uker er ideell. Mødrene lære dem mange sosiale ferdigheter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-care-for-en-baby-chihuahua/ "

相关文章!
 • Hva gjør baby Chihuahuas spise?
  - 阅 2

  Barne chihuahuaer er mye som andre små raser valper og bør fôres med skånsom pleie. En viktig faktum om baby chihuahuaer er at de har liten munn, og de kan ikke tygge eller svelge store biter av mat. Noen baby Chihuahuaer kan bli avvist av sine mødre

 • Slik Care for en baby Chipmunk
  - 阅 1

  Slik Care for en baby Chipmunk. Hvis du finner en baby jordekorn ut av hule alene, og han er lett å ta, det er ingen tegn til mamma eller han er ekstremt tynn, kan han være i behov av hjelp. Det er imidlertid viktig å huske at mor kunne bli rundt på

 • Slik Care for Wild baby Rabbits
  - 阅 1

  Slik Care for Wild baby kaniner. Før bestemmer seg for å ta vare på vill baby kanin er det viktig at du er positiv kaninene er foreldreløse. Hvis du finner en baby kanin vandrende rundt, er det mulig at barnet har forlatt reiret for å utforske og kan