Amopage

Slik Care for Bing Cherry Trees

- Views 3
Advertisement

Den mest populære typen søte kirsebær i Amerika, Bing kirsebær gir en sunn og velsmakende mat. Det finnes ingen bedre måte å sikre at du får de ferskeste og mest smakfulle Bing kirsebær enn ved å dyrke dine egne trær. Bing kirsebær må krysspollinerer, noe som betyr at du trenger minst to trær for å få dem til å produsere frukt. Når moden og bestøves, kan hver treet produsere opp til 100 pounds av frukt. Riktig vare på alle dine Bing kirsebærtrær er avgjørende for å levere fersk, sunn frukt for deg og din familie.

Du trenger

kirsebærtre

Soil testing kit

Skuffe

Vanning spann eller hageslange

beskjæringssakser

Gjødsel

planting

Kjøp en Bing kirsebærtre fra et hagesenter eller barnehage. Bing kirsebærtrær begynner å produsere frukt når de er fem eller seks år gammel; velge tre tilsvarende. Sjekk for å være sikker på at treet du velger ikke har en historie med noen sykdommer.

Kjøp en jord testing kit fra din lokale jernvarehandel. Samle jordprøver fra minst to steder i hagen din; la jorda tørke, følg deretter trinnene for å teste jord for pH, eller surhet. Bing kirsebærtrær foretrekker en pH-nivå mellom 6 og 7.

Plant Bing kirsebær treet i et område av hagen din som mottar direkte sollys og gir mulighet for vekst av treet; Bing kirsebærtrær kan vokse opp til 35 fot høy og har opptil en 25 fots gren spredning ved full modenhet. Grav et hull mellom to og tre fot dyp, og mellom fire og fem fot bred. Spre røttene ut i hullet. Fyll hullet i halvveis med jord, deretter komprimere den med spade; fylle hullet og kompakt jord igjen.

Vann treet ved hjelp av en vann bøtte eller hageslange så snart den er plantet. Jordsmonnet vil sop opp vannet som det blir brukt; holde vanning til jorda er grundig fuktig og stopper søkk opp vannet.

Vedlikehold

Vann Bing kirsebærtre ofte og godt. Bing kirsebærtre er ikke motstandsdyktig mot tørke; vann ofte nok til at jorda ikke tørker ut mellom hver vanning. Hell vann til jorda stopper søkk den opp.

Beskjære kirsebærtreet hver vinter etter at du har samlet frukten og treet er i sin sovende tilstand. Bruk saks til å klippe svake, skadet eller syke grener. Du kan også styre fruktproduksjon gjennom beskjæring ved å sikre at fruktene har plass til å vokse til sitt fulle potensial uten å bli skjult for sollys eller luftstrøm av andre grener.

Gjødsle kirsebær trær hver vår med næringsrike merker som også inneholder organisk materiale som torv til fordel for drenering. Bland gjødsel i jorda ved hjelp av en spade eller rake. Ta kontakt med en ekspert på et hagesenter eller barnehage dersom du er usikker på om en type gjødsel som skal brukes.

Påfør insektmiddel eller forebyggende oljer til kirsebærtreet som nødvendig for å forhindre insektplager eller sykdommer.

Hint

Bing kirsebærtrær vokser best i hardførhet soner tre til åtte, i henhold til skalaen produsert av Arbor Day Foundation. Dette betyr at kirsebærtrær vokser best i områder med gjennomsnittlig årlig minimumstemperatur på negative 30 grader Fahrenheit til tyve grader Fahrenheit. Sjekk hardførhet sone i ditt område før du prøver å plante Bing kirsebærtrær.

Sammen med pH-nivået på jord, sjekk jordas dreneringsevne. Bing kirsebærtrær vokser best i jord som drenerer raskt og enkelt; sitter vann kan føre til frost og flom, noe som vil skade røttene og stammen av treet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-care-for-bing-cherry-trees/ "

相关文章!
 • Slik Care for Kwanzan Cherry Trees
  - 阅 0

  Den Kwanzan kirsebær er en nytteløs kirsebærtre med fantastisk rosa blomster. Det er en av de blomstrende kirsebær kjente på den årlige National Cherry Blossom Festival i Washington, DC The Kwanzan blir lett skadet av skadedyr og forurensning, og har

 • Gode ​​pollinatorer for Bing Cherry Trees Gode ​​pollinatorer for Bing Cherry Trees
  - 阅 0

  Bing cherry trær er blant de vanligste moreller. De produserer mørkhudet frukt i gode mengder. Bing-kirsebær spises fersk av treet eller brukes i matlaging. For å produsere en avling av kirsebær, må bing cherry treet pollen fra en annen variasjon kir

 • Hvordan Grow Bing Cherry Trees
  - 阅 0

  Bing kirsebær er en av de mest populære frukttrær dyrket av amatører gartnere. Det er ikke rart, fordi bing kirsebær treet vokser godt i nesten alle jord som er godt drenert, når de utsettes for fullt sollys. Disse trærne produserer frukt som er deil