Amopage

Slik bruker Safari på en iPhone

- Views 0
Advertisement

Slik bruker Safari på en iPhone


Din iPhones Safari-nettleseren har mange av de funksjonene du bruker på skrivebordet nettleser, men den har mindre plass til å vise dem. Det er lett å starte et søk; lære å komme til menyer for å få tilgang til mer avanserte funksjoner tar litt mer tid. Når du vet hvor alt er, kan du enkelt søke, bruke bokmerker og delingsfunksjoner, satt grunnleggende personvernkontroller og bytte mellom mobile og stasjonære nettsteder.

Starter

Fra din iPhone startskjermen, trykker du på "Safari". Trykk på søkefeltet for å åpne tastaturet og skriver inn et søkeord / setning eller nettside navn. Foreslåtte resultater vises på skjermen mens du skriver - hvis du ser en du ønsker, trykker du åpne den. Ellers trykker du på "Go". Sveip ned gjennom listen over søkeresultater; trykk for å åpne en side eller et nettsted. Du kan navigere bakover og fremover gjennom sidene ved å trykke på pilene som peker til venstre eller høyre på nederste menyen. For å lukke Safari og gå tilbake til startskjermen, trykker du på "Home" -knappen. Å stenge den helt ned, dobbelttrykke på "Home" -knappen, sveiper gjennom nylig lukkede apps til du kommer til Safari og sveip den opp.

Browsing tips

For å forstørre tekst, bruke "klype og dra" flytte. Sett tommelen og pekefingeren sammen på skjermen og flytte dem fra hverandre for å gjøre teksten større. Flytt dem sammen igjen for å redusere den. Du kan også forstørre et område med tekst ved å dobbelttrykke det. Hvis du noen gang ønsker å gå tilbake til toppen av en side raskt, trykker du tid / klokke på toppen av skjermen. For å se åpne nettsider, trykk på ikonet fanen nederst på skjermen - dette ser ut som to ruter - og trykk på en side for å åpne den igjen. Hvis du vil lukke en side ned, trykker sin "X." Velg "+" for å åpne en ny søkeside. Hvis du ved et uhell lukker ned en side og vil ha den tilbake, trykk og hold nede "+" for å åpne nylig lukkede faner skjermen.

Deling og bokmerke

Hvis du trykker på boksen med pil opp på bunnen menyen, åpner du Deling-menyen. Du kan bruke dette til å dele webadresser av iMessage, e-post, Twitter eller Facebook. Det er også en enkel måte å bokmerke en side, sparer det til Safari, slik at du kan få tilgang til det senere. Andre muligheter er å legge til en side i leselisten for å lese offline og sette et nettsted skal vises på startskjermen. For eksempel, for å dele et nettsted via e-post, trykker du på "Mail" -ikonet. En e-post vil åpne med koblingen vedlagte klar for deg å fylle ut avsenderdetaljene og budskap. Å bokmerke en side, trykker du på "Legg til bokmerke". Trykk på tittelen feltet hvis du ønsker å gi bokmerket et annet navn, trykker du på "Location" for å velge hvor du vil lagre den og klikker på "Lagre". For å få tilgang til bokmerkene, trykker boken ikonet på nederste menyen. Denne menyen gir deg også tilgang til nettlesingsloggen, pensumliste og delte koblinger.

Privat nettlesing og full tilgang til nettstedet

Hvis du ikke vil at Safari å overvåke søkeaktivitet, kan du bytte til privat surfing. Trykk på ikonet med to rutene på bunnmenyen, trykker du på "Private" og deretter "Ferdig" for å åpne et privat søk skjerm. Gjenta trinnene og trykk "Private" igjen for å bytte tilbake. Hvis et nettsted har en mobil versjon, vil du vanligvis ser dette i stedet for full desktop-versjonen. Hvis det ikke er mobilside, vil du se den stasjonære. I iOS 8, Apple lagt til muligheten for å bytte til en full området hvis du ikke ønsker å bruke en mobil en. Fra en mobilside, trykker du på søkefeltet og dra ned skjermen. Trykk på "Request Desktop Site" og Safari vil bytte for deg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-bruker-safari-pa-en-iphone/ "

相关文章!
 • Slik fjerner Safari fra din iPhone Slik fjerner Safari fra din iPhone
  - 阅 0

  Når du får en iPhone, Apples mobiltelefon med en multi-touch-skjerm, kanskje du har tenkt å primært bruke den til å ta telefonsamtaler, og ikke for å surfe på Internett med nettleseren Safari som kommer ferdig installert på alle iPhone. IPhone kobler

 • Slik bruker du en Windows iPhone Emulator Slik bruker du en Windows iPhone Emulator
  - 阅 0

  Designe, spottet opp eller utvikle iPhone-programmer er stadig mer populært, men muligheten til å teste design i en emulator kan være utfordrende. Ved å bruke riktig type emulator for dine behov for å effektivt teste din skapelse, kan du raskt finne

 • Slik bruker Safari sikkerhetsfunksjoner
  - 阅 0

  I disse dager, er det viktig for din nettleser for å gi deg et trygt og sikkert miljø der du kan surfe på Internett. Enten det er å beskytte barna mot overgripere eller bare å beskytte datamaskinen mot uønsket virus, kan sikkerhetsfunksjoner bidra ti