Amopage

Slik bruker du Svar Konvolutter å forbedre innsamlingen Donasjoner

- Views 0
Advertisement

Slik bruker du Svar Konvolutter å forbedre innsamlingen Donasjoner


Skaffe midler for din organisasjon er ikke alltid lett. Hvis donasjoner er nede, kan det være lurt å prøve en ny teknikk for å lokke fram bidrag. En metode er å innlemme svar konvolutter når du sender ut direktereklame. Mottakerne vil ha alt de trenger foran seg for å fullføre donasjonen, noe som gjør dem mer sannsynlig å ta deg tid til å skrive ut en sjekk eller å gjøre en donasjon via kredittkort.

Du trenger

Åpent sinn

lokal skriver

Me ... hvis du ikke kan få den hjelpen du ønsker lokalt.

Bruksanvisning

Avgjør om du vil bruke en svarkonvolutt som har en avrivningsinformasjonsblad, eller hvis du vil at de skal være atskilt. Givere må ha et informasjonsskriv til å fylle ut navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, sjekk nummer, donasjonsbeløpet og kredittkortinformasjon. Det kan være mer økonomisk å ha arket som allerede er festet til svarkonvolutt.

Kontakt lokale trykkerier for å finne den beste prisen for din svarkonvolutt. Når du velger skriveren, gi de ansatte med organisasjonens svaradresse og logo for plassering på konvolutten. Hold konvolutten enkel. Din grunnleggende informasjon og logoen skal være alt som vises på konvolutten.

Send ut din veldedighet nyhetsbrev sammen med svarkonvolutt. Overvåk svarprosent. Fortsett å bruke dette svarkonvolutt med hver utsendelse.

Endre utseendet på svarkonvolutten for å gjøre det mer fancy ved å legge til et design eller endre konvolutten fra hvit til en annen farge. Send ut en annen epost flere måneder senere ved hjelp av denne nye konvolutten design. Sammenlign svarprosent på den nye konvolutt design med at av de første, enklere design for å se hvilke konvolutt bringer inn de nye givere, og hvilken som bringer inn mest penger.

Gjenta, fortsetter å bruke svarkonvolutten som fordeler organisasjonen mest.

Hint

Du kan også være lurt å teste giverresponsen etter at en liten gave, for eksempel navn klistremerker, til DM.

Ifølge nettstedet Werth-It, er det ikke lurt å forhåndsbetale for hvert svarkonvolutten er porto. De som ønsker å donere til din sak bør ikke tankene å legge et stempel.

En liten svarprosent kan ikke ha noe å gjøre med svarkonvolutt. Revidere din veldedighet brosjyre og pengeinnsamling brev for å avgjøre om de gjør jobben sin for å overbevise leserne til å donere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-bruker-du-svar-konvolutter-a-forbedre-innsamlingen-donasjoner/ "

相关文章!
 • Hvordan skape forretnings Svar Konvolutter Hvordan skape forretnings Svar Konvolutter
  - 阅 0

  Hvis du kjører en bedrift, er en betraktning hvordan å få nye kunder. Blant de mange typer reklame du kan prøve, er ett alternativ å sende ut reklame som potensielle kunder kan svare. For å spare tid og penger, kan du opprette frankerte svarkonvolutt

 • Slik bruker Sony Acid Pro Slik bruker Sony Acid Pro
  - 阅 0

  Lær hvordan du bruker Sony Acid Pro med eksperttips og råd om musikk og lyd redigering i denne gratis video opplæringen. oppsummering Series Musikk har vært en del av hvem vi er som mennesker siden tidenes morgen av vår eksistens. Siden vi var i stan

 • Slik bruker motstand band til å eliminere Belly Fat Slik bruker motstand band til å eliminere Belly Fat
  - 阅 0

  I motsetning til det mange tror, ​​spot-trening bestemte områder, for eksempel magen, er ikke teknisk mulig, i henhold til American Council on Exercise. Du vil se en nedgang i kroppsfett nivåer bare gjennom trening og brenne flere kalorier enn du tar