Amopage

Slik bruker du en TomTom for Vandring

- Views 0
Advertisement

Slik bruker du en TomTom for Vandring


Selv om ikke ideelt, fotturer med en TomTom GPS-enhet er mulig. For best resultat, opphold på stier i nærheten vegsystem eller i front-landet. TomTom GPS-enheter er laget mer for vei navigasjon, men kan brukes til sti og lett fottur bruk. Som alltid når du bærer en GPS-enhet for fotturer og utforske, alltid ta områdekartet og kompass i tilfelle GPS-enhet svikter eller batteriene dør.

Du trenger

Kart og kompass

Bruksanvisning

Makten TomTom på og sjekke batterilading. Hvis batteriet er mindre enn 3/4 full, ta deg tid til å lade det før du går fotturer.

Trykk på "Slå av lyd" på skjermen, som GPS-enheten lyd kan forstyrre andre turgåere.

Trykk på "Naviger til" -funksjonen, og skriv inn stien navn eller parkere du er på tur. TomTom vil prøve og gi deg veiene i parken, men på sporingsfunksjonen viser din nåværende posisjon, enten på veien eller på.

Trykk på "Home" -knappen og gjøre trailhead standard hjem innstilling. Begynn din tur og se din nåværende posisjon på skjermen. Følg ruten og når du er klar til å returnere trykk "Søk Home" -knappen og følg stien tilbake til trailhead.

Trykk "Raskeste rute" og velg "Off". Du ønsker ikke denne funksjonen prøver å rute deg vekk fra stien. TomTom vil prøve og finne veier og den raskeste måten å få deg til dem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-bruker-du-en-tomtom-for-vandring/ "

相关文章!
 • Slik bruker du en TomTom 7 Med MyGuide Slik bruker du en TomTom 7 Med MyGuide
  - 阅 0

  MyGuide er en GPS-enhet som gjør det mulig å sette inn et minnekort, som gir deg tilgang til mange forskjellige programmer, for eksempel TomTom 7. Bruk av TomTom 7 er svært lik mange andre TomTom GPS-programvare. Du kan slå på TomTom 7-programvaren v

 • Slik bruker Microsoft Internet Explorer og Mozilla Firefox Slik bruker Microsoft Internet Explorer og Mozilla Firefox
  - 阅 4

  Hvordan du bruker Microsoft Internet Explorer og Mozilla Firefox; lære mer om nettlesere i denne gratis instruksjonsvideo serie. oppsummering Series Surfe på World Wide Web krever ikke mye utover en tørst etter informasjon, men å vite hvordan du skal

 • Slik bruker du en Fishing Bobber
  - 阅 1

  Mange fiskere liker å fiske med en bobber spesielt når innsjøen eller stream forholdene krever det. Bobbers, også kjent som flyter, tjene som indikatorer på fisk slående kroken, men sannsynligvis enda viktigere de holder agn fra berøre bunnen hvor de