Amopage

Slik bestiller du en telefonliste

- Views 0
Advertisement

Slik bestiller du en telefonliste


Kanskje du nettopp har flyttet til et nytt hus, og du trenger å bestille ut for pizza. Eller kanskje du er klar til å flytte for å flytte til en ny by, og du må ordne noen tjenester på forhånd. Hvordan kan du få en lokal telefonkatalogen? For de av oss som foretrekker den gammeldagse måten å finne telefonnumre, her er noen trinn for å få en lokal telefonboken.

Du trenger

Telefon

Internett-tilkobling

Bruksanvisning

De fleste teleselskaper vil levere telefonen bøker (både gule og hvite sider) automatisk når du setter opp telefonen tjenesten. Hvis telefonen bøkene ikke har kommet i løpet av få dager, ta kontakt med telefonselskapet for å sørge for at de har riktig adresse.

Postkontoret holder uforløste telefonkataloger, slik at du kan ofte plukke opp en telefonbok der.

Telefon selskaper ofte uhell levere flere kopier av telefonkataloger. Hvis du ikke har satt opp telefonen eller Internett-tilkobling ennå, spør naboene om de har ekstra telefonbøker.

Hvis du ikke har flyttet ennå, og må ordne tjenester, er det private selskaper som publiserer lokale gule sider. Yellowbook tilbyr både trykte og elektroniske versjoner av deres virksomhet katalogen. Se nedenfor for en link til deres bestillingsside.

Noen mennesker liker å bla gjennom lokale gule sider for å få et inntrykk av en ny by. For generell og statistisk informasjon om et område, kan du prøve en nettside som www.city-data.com.

Hint

Spar skapplass (og et tre eller fem) ved å bruke Internett for å finne bedrifter og telefonnumre. Alt som er i den lokale gule sider (og noen ganger mer) kan bli funnet like enkelt på Internett.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-bestiller-du-en-telefonliste/ "

相关文章!
 • Slik bestiller Vindu Gardiner
  - 阅 0

  Før du bestiller gardiner, er det viktig å vite hva du vil. Først må du bestemme om du vil beholde de samme gardinstenger. Deretter må du bestemme om du vil gardinene bare for å dekke vinduene eller til å henge på gulvet. Deretter må du bestemme hvor

 • Slik bestiller stålbjelker Slik bestiller stålbjelker
  - 阅 0

  Stålbjelker er konstruert for støtteelementer som, selv om de kan ser identiske ut, kan meget sterkt i den last de kan bære og den strekk- og moment de kan tåle. Av denne grunn må du bruke stor forsiktighet når du bestiller stålbjelker for å være sik

 • Slik bestiller du Desimaler Fra fall til Greatest
  - 阅 0

  For å bestille desimaltall fra den minste til den største - også kjent som stigende rekkefølge - det er enklest å lage en tabell. Dette bidrar til å forenkle bestilling når du har noen tall som har to sifre etter desimaltegnet, noen som har tre og no