Amopage

Slik beskytter du et Wood Fence fra solen

- Views 0
Advertisement

Slik beskytter du et Wood Fence fra solen


En tre personvern gjerdet kan være en dyr investering som du ønsker å beskytte og ikke trenger å bekymre deg for å erstatte for ofte. Sol og regn kan forårsake alvorlig skade på gjerde i bare et spørsmål om få år hvis ikke skikkelig vedlikeholdt. Med bruk av en makt sprøyta, beis, tetningsmidler og gjerdet kan være beskyttet for års tjeneste. Du kan enkelt rengjøre og forsegle gjerdet for å opprettholde sin verdi og utseende.

Bruksanvisning

Fjern eventuell vegetasjon som kan growning over gjerdet. Fjern forsiktig vegetasjon fra gjerdet, unngå skade på spissede mens du arbeider. Vegetasjonen kan føre til gjerdet å splitte og trekke spissede ut av skinnene.

Nail noen spissede som kan være løs. Bruk en hammer og en galvanisert spiker for å sikre eventuelle streikevakter som kan ha jobbet løs over tid.

Strøm vaske gjerdet på begge sider. Bruk en strøm vaskemaskin med en vifte tips sprøyta og vaske gjerdet. Hold spissen på minst 36-inches bort fra overflaten av veden. Kraften vaskemaskin har nok trykk til at det kan grove og skade overflaten av veden hvis spissen kommer for nært. Koble strøm vaskemaskinen til en kortstokk og gjerde renere og vaske gjerdet helt. Jo renere vil fjerne gråning og eventuell mugg eller mugg fra overflaten av gjerdet. La gjerdet tørke i minst 24 timer før du går videre til neste trinn.

Påfør et strøk med beis som har en UV blocker. Pensle eller spray gjerdet med flekken og la det trenge inn i treoverflaten. Følg instruksjonene på etiketten til rettmessig formål. Flekken vil beskytte gjerdet i flere år før det må gjøres på nytt.

Hint

Hvis bruk av flekken med en makt sprøyta være forsiktig med vinden, slik at du ikke får flekk på andre overflater.

Kraften vaskemaskin produserer en svært kraftig spray av vann som kan forårsake skade, så se spissen som du bruker sprøyta.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-beskytter-du-et-wood-fence-fra-solen/ "

相关文章!
 • Slik beskytter du Pipes & en gasspeis fra Freezing Slik beskytter du Pipes & en gasspeis fra Freezing
  - 阅 0

  Kaldt vær kan ha negativ innvirkning på hjemme i en rekke måter. Noen apparater krever en minimumstemperatur å operere optimalt og kan ha problemer med å jobbe i minusgrader. Utvidelse av fuktighet fra frysepunktet kan resultere i sprukne rør og skad

 • Slik beskytter du Early Spring Garden fra en sen snøstorm Slik beskytter du Early Spring Garden fra en sen snøstorm
  - 阅 0

  En sen snøstorm kan skape kaos på ubeskyttede, tidlig våren planter. Selv etter været varmes, en snøstorm fortsatt kan komme ut av ingenting. Hvis du ikke er forberedt, kan minusgrader, vind og tung snø forårsake store skader på hagen din. I tillegg

 • Hvordan kan jeg låse en Wood Fence fra begge sider? Hvordan kan jeg låse en Wood Fence fra begge sider?
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å bygge eller endre et tre gjerde gate, slik at den kan låses som en vanlig dør, er det flere alternativer. Hvis du bygger et nytt gjerde, bruke stål etter bygging for porten. Dette gir lengre levetid enn tre og større sikkerhet. Hvis