Amopage

Skum Rolling og Knelende hoftebøyning Strekker

- Views 0
Advertisement

Skum Rolling og Knelende hoftebøyning Strekker


Du vil merke stramme hip flexors fra det øyeblikket du setter deg opp i sengen. Den hip flexor muskler, også kalt iliopsoas, ligger på fronter av hoftene og lar deg utføre dine daglige aktiviteter, øvelser og sport. Hver gang du løfter beinet, den hip flexors kontrakten, som strammer musklene. Utføre strekninger med en skum rull eller gjøre knelende strekninger kan lindre dette tetthet og å opprettholde et godt utvalg av bevegelse i hoftene.

stretching Retningslinjer

En varm muskler strekker seg bedre enn en kald muskel. Den hip flexor er ikke annerledes og bør varmes opp med fem til ti minutter av full kropps aktiviteter før du strekker. Velg bevegelser som gange, sykling, skøyter og trapp klatring for å varme bena. Dine strekninger er også mer effektive når du slappe av og puste mens du holder posisjonen. Finn et rolig sted å strekke og ikke strekke til det punktet av smerte, bare til poenget med mild strekk i hoftene. Hver strekning blir holdt i minst 15 til 30 sekunder, og gjentas en til fire ganger. Den hip flexor strekninger kan brukes på daglig basis.

skum Valser

Skum rullene er en strekking verktøy som ligner svømming nudler, men med større diameters-- mellom 6 og 8 inches - og lengder på 1 til 3 fot. Graden av balanse av en berg blir dårligere hvis du har en halv rull og plassere den flate delen mot gulvet. Tidligere funnet i fysiske rehabiliteringssentre, er rullene nå sett på mange treningsstudioer og kan bli funnet på sportsbutikkene.

Foam Roller Stretch

Hip flexors er lett strukket mot skum roller. Valsen er på gulvet og plassert vertikalt til kroppen din. Ligg med ansiktet ned med valsen mot toppen av bena. Hold bena rett bak deg og albuene på gulvet foran valsen. Bruk armene til å rulle fremover og bakover slik at valsen glir over hoften flexors. Du kan endre vekt og rulle til side for en dypere strekk på hip flexor.

knelende Stretch

En annen viktig dyp strekning for hip flexor krever en knelende posisjon. Det kan være lurt å plassere et håndkle eller en treningsmatte på gulvet for din komfort og deretter knele på gulvet. Skritt fremover med venstre ben ca 2 til 3 fot. Bøy venstre kne til et utfall posisjon, holde venstre fot flatt på gulvet. Beskytt din venstre kne og bruke god innretting ved å plassere venstre kne rett over venstre hæl. Strekningen føles i høyre hofte flexor som du forsiktig skyve høyre hofte fremover. Utfør strekningen på venstre ben for en lik mengde tid.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/skum-rolling-og-knelende-hofteboyning-strekker/ "

相关文章!
 • Akillessene Strekker Ved hjelp av en Foam Roller Akillessene Strekker Ved hjelp av en Foam Roller
  - 阅 7

  Skummet roller og akillessenen går sammen som peanøttsmør og syltetøy. Leggene oppleve lettelse når du strekker dem med en skum roller. Du kan gjøre dette i komforten av ditt eget hjem når du trenger å slappe stramme ben. Achilles arbeider hardt for

 • Strekker for åpne din skulder med en Foam Roller
  - 阅 1

  En skum roller er en enkel sylinder som kan bidra til å lindre smerter og muskelspenninger og tjene som et treningsverktøy. En skum roller kan massere verkende skulder muskler og bidra til å forbedre spekter av bevegelse ved å løsne muskel knop, noe

 • Ved å bruke en skum maling roller
  - 阅 0

  Som en langvarig gjør-det-selv-prosjekt, maleri stasjoner millioner av mennesker til maling eller jernvarehandel hvert år. Da veggene ikke trenger å bli malt hvert år, men de er raske til å oppdage massevis av nye verktøy og gadgets reklame sikrer de