Amopage

Skulle Dusj Tile Grout være forseglet?

- Views 0
Advertisement

Skulle Dusj Tile Grout være forseglet?


Ingen liker mugne, funky, stygg, stinkende fuger i deres hjem dusj. Fordi fugemasse fungerer som en grunge magnet som tiltrekker seg fuktighet og påfølgende mugg, såperester, smuss, kalk og hardt vann flekker, er det nødvendig å bruke en flis sealer.

Fuktighet

Den viktigste positive faktoren i å avgjøre om du bør forsegle fugemasse i en dusj kommer ned til fuktighet. Vann i en dusj bringer med seg mineraler, salter, klor og badeprodukter, forbundet med bruk av en dusj. Tetting grout i en dusj låser ut vann og fuktighet som bærer alle disse produktene.

Slitasje

Som med alle sement produkter, mørtel som er i en tungt brukt område - for eksempel en dusj - bryter ned etter år med hard bruk. Ingen område bortsett fra kjøkkenet i huset brukes mer enn dusjen; tetting fugemasse i en dusj legger års levetid på dette viktige området av den typiske hjem.

Søknad

Produsenter anbefaler at 48 timer må passere før du påfører sealer til ny fugemasse; fugemasse som er eldre må bare være tørr å bruke fugemasse. Søknad bare innebærer å bruke en svamp, pensel, bomull håndkle eller sprayer å bruke sealer til fugemasse.

Vedlikehold

En tilstrekkelig flis fugemasse påføres med jevne mellomrom reduserer renhold vedlikehold. Sealant selskaper foreslår tette fuger i dusjen årlig eller biyearly å beholde forseglingen. De har også advare mot bruk av sterke kjemikalier og rengjøringsmidler med fugemasse. De fleste flis produktselskaper gi riktige fugemasse-rengjøringsprodukter som ikke vil skade den.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/skulle-dusj-tile-grout-vaere-forseglet/ "

相关文章!
 • Slik fjerner mugg fra dusj Tile Grout Slik fjerner mugg fra dusj Tile Grout
  - 阅 0

  Mugg trives i varme, fuktige omgivelser, så det er ikke rart at badet er et av sine favorittsteder. Mugg sporer liker spesielt godt å vokse på fugemasse, som porøst materiale i mellom dusj fliser som bare ser ut til å tiltrekke seg flekker. Ikke bare

 • Slik Seal Dusj Tile Grout Slik Seal Dusj Tile Grout
  - 阅 0

  Ingen betaler oppmerksomhet til dusj fugemasse med mindre den er skitten, mugg eller sprekker. Skitne fuger gjør hele dusj området ser skitten. Mugg ikke bare ser dårlig, det er også en helsefare som forårsaker allergiske reaksjoner og pusteproblemer

 • Hvor ofte bør jeg Tett Min Dusj Tile? Hvor ofte bør jeg Tett Min Dusj Tile?
  - 阅 0

  Dusj fliser er utsatt for konstant fukting og tørking som kan gi sprukken og mugne fugemasse. Tetting fliser og fugemasse hjelper opprettholde integriteten til flisegulv. Kontroll og utskifting av fuger og caulk regelmessig, samt rutinemessig rengjør