Amopage

Skoler for lastebiltransport Brokers

- Views 0
Advertisement

Skoler for lastebiltransport Brokers


Salgs arbeidere i lastebiltransport industrien, ofte referert til som frakt meglere eller lastebil meglere, ringe på avsendere som trenger å transportere varer for å få en belastning, og kaller operatører å bære belastningen for et gebyr forhandlet av megleren. Visning som mellommann, behandler lastebil megleren alle nødvendige papirer og betalinger. Lastebil meglere får kompensasjon i form av en kommisjon. En lastebil megler må arbeide under en lisensiert lastebil megler agent eller må selv bli lisensiert som en Megler Authority. Selv om en formell utdanning utover videregående skole ikke er nødvendig, kan gjennomføring av et studieprogram i frakt megling fra en lastebil megling skole bistå de som ønsker en karriere som en lastebil megler.

Brooke Transport Training Solutions, LLC

Brooke Transport Training Solutions, LLC tilbyr en grunnleggende frakt megler opplæring og en avansert frakt megler treningsprogram. Den grunnleggende kurs er en fem-dagers program som inkluderer forelesninger, videoer og hånd-on erfaring. På slutten av den fem dager grunnkurs, er studenter utstyrt for å operere som en lastebil megler. Studenter som ønsker kan fortsette sin lastebil megler utdanning ved å konkurrere i fire-dagers avansert program der elevene fortsette avansert kurs i prospektering, utsendelse, skadebehandling, frakt bill revisjoner, samlinger og leverandørgjeld og kundefordringer.

Brooke Transport Training Solutions, LLC

401 North Carroll

Suite 195

South Lake, TX 76092

214-206-1169

transportationtraining.com

Transport Training International

Transport Training International tilbyr et nettbasert program i lastebil megling. Course arbeid inkluderer oversikt over bransjen, rollen av lastebil megler, finne og kontakte avsendere, beregne frakt, forhandle med avsender, programvare for lastebil megler, sette opp en lastebil megler virksomhet, får en megler "lisens", finne og kontakter bærere, forhandle med transportøren, ekspedering og sporing av smittebærere, trinn-for-trinn prosedyre for å flytte en last, papirarbeid, factoring, fakturering og betalinger.

Transport Training International

2931 Ridge Road - 116

Suite 101

Rowlett, TX 75032

800-865-1923

brokerschool.net

Atex Freight Broker Training, Inc.

Atex Freight Broker Training, Inc. tilbyr både en telefon og online opplæring for lastebiltransport meglere. Lastebilen megleren Programmet er delt inn i fem opplæringsøkter. I sesjon en, elevene lære å organisere sin virksomhet og for å få en Megler Authority. Session to dykker ned i det verktøy av handelen for lastebil meglere. I sesjon tre, elevene utforske hvordan du kan finne og arbeide med avsendere. Session fire fokuserer på arbeid med operatører. I sesjon fem, studenter studerer den økonomiske, business og juridiske spørsmål av lastebil megling.

Atex Freight Broker Training, Inc.

7101 N. Mesa St, # 219

El Paso, TX 79912

888-526-2839

atexfreightbrokertraining.com

Gatlin Learning Center

Gatlin Learning Center tilbyr en online frakt megling kurs. Studentene arbeider hjemme og i sitt eget tempo, men får seks måneder å fullføre programmet. Undervisningen dekker alle materialer. Nyutdannede får et sertifikat for ferdigstillelse. Arbeids inneholder en oversikt over jobben og industrien; megler lover og krav ved FMSCA; oppstart og markedsføring av en lastebil megling virksomhet; terminologi; prospecting for avsendere; bestemme konkurransedyktige priser; bygge lasten; funn og transportøren; utsending lasten; transportør, avsender og mottaker relasjoner; forsikringskrav; og megler ressurser.

Gatlin Learning Center

109 East 3rd Street

Suite 350

Fort Worth, TX 76102

866-378-7789

theelearningcenter.com

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/skoler-for-lastebiltransport-brokers/ "

相关文章!
 • Long Haul Trucking Skoler Long Haul Trucking Skoler
  - 阅 1

  Hvis begrepet ideelle arbeid innebærer å nyte den åpne veien, reise, konkurransedyktig lønn og soler seg i en fleksibel, stabil livsstil kan det være lurt å vurdere å bli en lang hale lastebilsjåfør. Det finnes en rekke lang hale lastebil skoler som

 • Top Ten Trucking skoler Top Ten Trucking skoler
  - 阅 0

  Profesjonelle lastebilsjåfører må få en kommersiell driver License (CDL) før du får bak rattet i en traktor trailer. En CDL leveres i en rekke forskjellige klasser (klasse A, B og C), avhengig av størrelsen av lastebilen blir drevet. Den øverste truc

 • Hvordan få en Grant for skole Hvordan få en Grant for skole
  - 阅 0

  Hvorfor betale for skolen helt alene når du kan få hjelp. Her er tips om hvordan du kan få tilskudd til skolen. Bruksanvisning 1 Det første trinnet er å få et stykke papir ut og skrive ut alle de tingene som kan kvalifisere deg for et stipend, i utga