Amopage

Skjønnhetssalong Interior Design Ideas

- Views 0
Advertisement

Skjønnhetssalong Interior Design Ideas


Skape den rette atmosfæren i skjønnhetssalongen er en viktig del av å tiltrekke og beholde kunder. En rekke faktorer påvirker atmosfæren, inkludert farger, belysning, dekor elementer og vise områder. Bestem stemningen du ønsker i salongen, deretter investere i en design som formidler den følelsen.

farger

Bruk farger som det viktigste verktøyet for å skape en stemning. En fargepalett kan definere en panisk, energisk plass. En annen fargevalget kan fremkalle en rolig, avslappet ett. For en moderne følelse, svart kombinert med lyse aksentfarger som rødt eller elektrisk grønt, er ideelt. For en mer beroligende miljø, understreker jordfarger med tre aksenter eller mykere nyanser av dine favoritt farger. Funky salonger vil inneholde en kombinasjon av lyse farger og interessante geometriske figurer.

Tema

Et tema innredning kan sette deg ut fra andre salonger, men kan også resultere i en begrenset klientell. Velg et tema med interessante vegg tilbehør. Hang japanske lanterner, bilder av kjente musikere eller 1950 memorabilia på veggen. I et trendy miljø, innlemme interessante vinkler, for eksempel merkelig formet ultra-moderne stoler og sekskantet eller åttekantet speil. Intense fargeendringer, som svarte med kontrasterende lys oransje eller fuchsia, kan utfylle følelsen.

Lighting

Naturlig lys er det beste for å vurdere en kundes hår farge og tekstur. Jo flere vinduer du har, jo bedre. I behandlingsområder, installere lamper til beste se kundenes hår og vegglamper for å se ansiktene deres. Har separate kontroller for overhead belysning og vegg sconces, slik at du kan justere dem. Etter en behandling, slå av indirekte lys og la vegg lampetter på å tilveiebringe en mer avslappet atmosfære. Inneholde rikelig med belysning i resepsjonen, eller bruk belysning for å innføre et designelement. Velg fargerike glass anheng lys til å henge over hvert styling stasjon eller legge til et element av overflod ved å henge en stor krystall lysekrone i resepsjonsområdet. Spor belysning kan gi et industrielt preg på et loft-stil salongen.

Organisasjon

Hold mottak og detaljhandel områder ryddig ved å lagre magasiner i dekorative kurver og vise brosjyrer i litteratur holdere. Kleshengere og søppel beholdere vil holde salongen ryddig. Dekorative hyller vil vise produkter på en attraktiv måte. Male en vegg en lys kontrastfarge og installere glasshyller, eller posisjon frittstående møbel-inspirert skjermer i en tre finish. Fremtredende vise produktene at stylister bruke under tjenester for kunder som ønsker å kjøpe dem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/skjonnhetssalong-interior-design-ideas/ "

相关文章!
 • Topp 10 skoler for Interior Design Topp 10 skoler for Interior Design
  - 阅 0

  Interiørdesign refererer til teori og yrke for å skape struktur og estetikk av inneklima. Det innebærer å integrere etablert metodikk (forskning, analyse og tekniske prinsipper) med kundens behov og den kreative prosessen. Som arkitektur, de fleste i

 • Mest universiteter i Canada for Interior Design Mest universiteter i Canada for Interior Design
  - 阅 0

  Disse interiør programmene tilbyr en utdanning på universitetsnivå og er akkreditert av Rådet for Interior Design Accreditation. Programmene er i full gang og starter i september. Før du velger et program, bør du vurdere hvordan dine personlige behov

 • Alternative jobber med et interiør Design Degree Alternative jobber med et interiør Design Degree
  - 阅 0

  Interiørarkitekter studere prinsipper for design og historie trender i kommersielle, industrielle og bolig interiørdesign. De bruker denne kunnskapen til å lage vakre og interessante områder for folk å bebo. Men ikke alle som kandidater med en innred