Amopage

Skilsmisse Forberedelse Tips og råd for menn

- Views 0
Advertisement

Skilsmisse Forberedelse Tips og råd for menn


Skilsmisse er en av de vanligste typene av sivile søksmål er det i loven. Men det kan bli kostbart for menn som ikke tar skilsmisse alvorlig. Mange saker blir avgjort i en skilsmisse dress som påvirker ikke bare saker som involverer barn, men saker som involverer penger og eiendom i tillegg. Menn som forbereder seg til en skilsmisse bør vurdere en rekke konkrete tiltak for å beskytte sine interesser.

Beholde en advokat

Dette er den mest grunnleggende trinn i skilsmisse forberedelse. Uten å beholde en god advokat som er godt bevandret i familierett, er det liten sjanse til å få et ønskelig utfall. Selv om ingen skilsmisse avgjørelse vil være ideelt for noen av partene, det finnes måter å gjøre det til en bedre beslutning for den enkelte. En måte er å sørge for, som en mann, er dine rettigheter og interesser ivaretatt fra begynnelsen av en profesjonell familie lov advokat. Beholde en advokat innebærer en første konsultasjon for å forklare situasjonen og deretter betale en retainer, vanligvis 10 til 20 prosent av den forventede totale regningen. Noen kan også kreve en mer omfattende betaling for å bli holdt i en sperret konto.

filing

Den neste beslutning om å gjøre er som vil filen. Lovlig, partiet som filer har ingen spesielle rettigheter eller fordeler fremfor den som svarer til innlevering. Begge parter har samme bevisbyrden når det gjelder å bestemme feilen og om økonomien og i tilfelle av barn, som ville være den foretrukne forelder. Derfor er filing mer et spørsmål om å påskynde prosessen. Noen ganger er dette gjort ved felles beslutning. Ekteskap Builders, en pro-familieorganisasjon, sier at kvinner skilsmisse på det dobbelte av frekvensen av menn.

vurdere forvaring

Enhver mann som er en far forbereder en skilsmisse vil også måtte vurdere forvaring problemer. Det er to store problemer i begynnelsen av skilsmissen å stri med: midlertidig eller permanent forvaring. Enhver mann som ønsker å kjempe for permanent forvaring bør i det minste kjempe for en 50/50 midlertidig ordning. Også holde notater på den tiden du og din kone tilbringe med barna; oppmerksom på utflukter, tapte besøk og annen relevant informasjon. Det er mange organisasjoner som tilbyr hjelp for menn i varetekt slag (se Ressurser).

Brukerstøtte

Etter varetekt, er en av de andre hovedspørsmål som anses økonomisk støtte. Hvis det blir bedt om, kan det være noen muligheter for mannen til å vurdere. Barnebidrag og underholdsbidrag er de to store former for støtte. Barnebidrag er basert på en formel tar hensyn til hva hver av foreldrene tjener og antall barn. Det er litt skjønn.

En anmodning om underholdsbidrag kan være motstand - i det minste beløpet forespurt kan forhandles. Det er mye mer skjønn i forbindelse med underholdsbidrag støtte enn det er med barnebidrag. Derfor bør de menn som håper å spare penger virkelig vurdere dette som et problem som å ta et standpunkt.

Eiendom

Den siste ting å vurdere når du forbereder en skilsmisse er eiendom divisjon. Hvis huset er betalt for, er det en ressurs. Det hvis det ikke er betalt av, kan det vurderes en forpliktelse. Eiendeler og gjeld vil trolig bli delt så jevnt som mulig. Imidlertid bør alle menn og kvinner skjønner det er ikke noe slikt som en helt lik fordeling. Nøye samle alle utestående regninger og lage en liste over alle store verdier. Dette vil fungere som et utgangspunkt for forhandlinger. Hvis det er mulig, settling dette ut av retten er den beste måten å sikre at hver part blir minst noe av det han og hun vil.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/skilsmisse-forberedelse-tips-og-rad-for-menn/ "

相关文章!
 • Smokingutleie Tips og råd Smokingutleie Tips og råd
  - 阅 0

  Hvordan leie eller kjøpe en smoking; få profesjonelle tips og råd om smoking og andre formelle slitasje for spesielle anledninger i denne gratis mote video-serien. oppsummering Series Hver jente er gal om en skarp kledd mann. De skjeggete skalder fra

 • Hage Tips og råd Hage Tips og råd
  - 阅 0

  Trinnene du vil ta å sette opp din egen hage vil variere avhengig av en rekke ulike faktorer, blant annet hvor du bor. Få hagearbeid tips og råd med hjelp fra en erfaren hage profesjonell i denne gratis video-serien. Oppføring 1-10 av 10 videoer Hvor

 • Nybegynner Hage Tips og råd: Easy Plant Care & Hage Vedlikehold Nybegynner Hage Tips og råd: Easy Plant Care & Hage Vedlikehold
  - 阅 0

  Få nybegynner hagearbeid tips, råd, ideer og hjelp til enkel plante omsorg og hage vedlikehold i denne gratis gartneri og hagebruk video-serien. oppsummering Series Hage kan være en morsom og estetisk tiltalende måte å hjelpe integrere hjemme med sin