Amopage

Skilsmisse & Arv

- Views 0
Advertisement

Skilsmisse & Arv


Den hjemlige forhold koden for hver stat inneholder et sett av lover som definerer ekteskapelig eiendom og gjeld og som fastsetter hvordan en domstol er å dele den. Generelt eiendom mottatt under ekteskapet ved partene via arv vil bli klassifisert som separate og ikke delelig av retten. Arvet eiendom spiller likevel en viktig del i noen skilsmissesaker.

Sammenblanding av eiendom

Mens en arv kan utgjøre egen eiendom under statlig lovgivning, kan en fest true sin egen karakter av så commingling det med ekteskapelig eiendom at det blir for vanskelig å skille hva som er ekteskapelig eiendom og hva som er atskilt. Deponering arvet penger i en felles brukskonto som senere brukes og etterfylles reiser alvorlige klassespørsmål. Selv om du kan være i stand til å gjenvinne arv fra ekteskapelig eiendom av en prosess som kalles "sporing", enkelte statlige lover kan begrense hvilken grad du kan gjøre dette. North Carolina, for eksempel, mener at ved hjelp av egen eiendom - inkludert en arv - å kjøpe sammen med tittelen eiendomsmegler utgjør en gave til ekteskapelig eiendom hvis ikke det motsatte er uttrykt i skjøtet.

Rolle i rettferdig fordeling

Felleseie statene, som er i mindretall, dele ekteskapelig eiendom og gjeld likt. Rettferdig fordeling stater, men angir at domstolene må dele ekteskapelig eiendom og gjeld rettferdig, som ikke alltid likestille med like. Selv om en 50/50 fordeling er vanligvis antatt å være rettferdig, eller rettferdig, kan visse lovbestemte faktorer overbevise en domstol til å tildele en fest en større andel av eiendommen og en lavere andel av gjelden enn den andre. En slik faktor er størrelsen på en parts egen eiendom. Hvis en part har fått en betydelig arv, kan en domstol tildele en skjev fordeling til den andre parten.

Rolle i ekteskapelig støtte

Mens lover og rettspraksis om ekteskapelig støtte er like varierte som de statene der de gjelder, må et parti generelt viser at hun er en avhengig ektefelle for å få ekteskapelig støtte fra den andre parten. Et parti forsvar mot et ekteskapelig støtte kravet må bekjempe contention den andre siden er at han var en støtte ektefelle. Tilstedeværelsen av en arv, selv om det mottas bare en gang, kan i stor grad påvirke avhengighet analyse. En ellers avhengig ektefelle kan ikke være avhengig etter vurderer sin inntekt fra hennes egen eiendom. I samme ånd, kan noen som kanskje ikke har vært mye av en støtte ektefelle under ekteskapet være en etter at han mottar sin arv. Rettspraksis i noen stater tillater en domstol til å kreve en støtte ektefelle å tømme sin egen eiendom for å tilfredsstille et underholdsbidrag prisen til den andre.

Barnebidrag

En arv kan brukes i barnebidrag saksbehandling også. Selv om arv ikke kan kvalifisere som inntekt per se, kan en betydelig arv føre til en domstol å avvike oppover fra staten barnebidrag retningslinjer. Hvis det finnes en restskatt balanse, kan retten pålegge en umiddelbar tilfredsstillelse ut av arven.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/skilsmisse-arv/ "

相关文章!
 • Hvordan Roll Over en 403 til en IRA Hvordan Roll Over en 403 til en IRA
  - 阅 0

  Rulle over en 403b plan til en individuell avgang konto (IRA) er en relativt enkel prosess når du vet hva du vil. Men forskningen kan være tidkrevende, og terminologien kan være forvirrende. Følgende fremgangsmåte beskriver noen av de viktigste punkt

 • Definisjon av Sharia Law Definisjon av Sharia Law
  - 阅 0

  Sharia-lov er også kjent som muslimsk eller islamsk lov. Den juridiske koden er utledet fra Koranen, som er muslimenes hellige bok. Sharia lov fastsetter reglene som styrer kriminelle, sivile og moralsk oppførsel, sammen med å gi standarder for straf

 • Hvis jeg Arv penger mens jeg er gift, Whose pengene er det hvis jeg skilsmisse?
  - 阅 0

  Når noen navn du som mottaker i sitt testamente eller tillit, er det en trygg gjetning at han mente den gave å gå til deg, ikke til en ektefelle kan du til slutt bryte opp med. De fleste stater er enige, slik at du ikke ville ha til å dele din arv hv