Amopage

Skifterett & Trust lover i Minnesota

- Views 0
Advertisement

Skifterett regulerer hva som skjer med din bolig når du dør og omfatter etablering og bruk av truster, en juridisk enhet som du kan lage og som kan eie eiendom. Minnesotas skifterett og eiendom vedtekter finnes i kapittel 524 flg. av 2010 Minnesota Reviderte vedtekter. Alltid oppsøke hjelp hos en erfaren Minnesota advokat hvis du trenger hjelp med tinglysing eller har en tillit problemet.

skifterett

Minnesota skifterett styrer prosessen og krav som er involvert i overføring av tittelen på eiendommen tidligere eid av en avdød person til nye eiere. Generelt, all eiendom du eide da du var i live må passere gjennom skifteretten prosessen. Ved å bruke en tillit, oppretter du en annen juridisk eier av din eiendom, og derfor noen eiendom som eies av tillit ikke trenger å gå gjennom skifteretten fordi det ikke er ditt.

Stiftelser

En tillit er en juridisk anerkjent aktør som kan eie eiendom, i likhet med et aksjeselskap. Minnesota åpner for en rekke typer stiftelser, selv om mange bruker dem til å beskytte eiendom fra å måtte gå gjennom skifteretten prosessen. Når du oppretter en stiftelse, overfører du din eiendom til denne tilliten, som deretter blir den juridiske eieren av eiendommen. You name noen til å administrere den tillit til deg, kjent som en bobestyrer, samt navn på person eller organisasjon som får bruk eller nytte av eiendommen, kjent som mottaker.

Typer

Det finnes to hovedtyper av stiftelser som brukes i Minnesota: en gjenkallelig tillit, også kjent som en levende eller inter vivos tillit, og en ugjenkallelig tillit. Når folk bruker en tillit til at deres eiendom ikke trenger å gå gjennom skifteretten prosessen, de bruker ofte en oppsigelig tillit. Du kan også opprette en testament tillit, en som bare tar effekt når du dør og overfører din eiendom til tillit gjennom vilkårene for din vilje.

Skifte Uten Stiftelser

Hvis du ikke oppretter en tillit i Minnesota, har eiendommen din til å gå gjennom skifteretten prosessen før nye eiere - arvinger - kan innta. Denne skifterett prosessen starter når du dør, etter å ha forlatt eiendom. Når dette skjer, har en Minnesota skifteretten for å sikre at din bolig blir fordelt i samsvar med loven. Hvis du har opprettet et testamente, viljen avgjør hvem som mottar din eiendom. Hvis du ikke gjorde det, statens testamente suksesjon lover å gjøre en slik beslutning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/skifterett-trust-lover-i-minnesota/ "

相关文章!
 • Vehicle Transfer på Death in Minnesota Vehicle Transfer på Death in Minnesota
  - 阅 0

  I motsetning til enkelte andre stater, ikke Minnesota ikke tillater bileiere til å skape en transfer-on-døden registrering for sine biler, som automatisk passerer et kjøretøy til ny eier når den opprinnelige eieren dør. Men det betyr ikke at biler ik

 • Hva er forskjellen mellom Will, Trust & skifterett? Hva er forskjellen mellom Will, Trust & skifterett?
  - 阅 0

  Testamenter og klareringer er juridisk dokument som tjener til å fordele dine eiendeler og eiendeler etter døden (i tilfelle av testamenter eller stiftelser) eller juridisk arbeidsudyktighet (i tilfelle av stiftelser.) Skifte, derimot, er en juridisk

 • Hvordan Løs opp en Special Needs Trust
  - 阅 0

  Spesielle behov truster vanligvis satt opp av en forelder eller foreldre, av et funksjonshemmet barn. Disse klareringer er ugjenkallelig, som betyr at de må tåle hele barnets levetid. Men noen ganger spesielle behov truster inkluderer tidlig avslutni