Amopage

Skade Fra en vannlekkasje Under et hus

- Views 0
Advertisement

Skade Fra en vannlekkasje Under et hus


Vannlekkasjer ikke bare ødelegge strukturer og elementer inne i ditt hjem, men også på utsiden av hjemmet ditt. Vannlekkasjer, innendørs og utendørs, også føre til flekker, mugg og jordslag danner samt lukt. En lekker kloakk eller vanntilførselen lekkasje under huset er like ødeleggende som en lekker taket eller en vask fylte. Oppdage og reparere vannlekkasjer i husar din så snart som mulig.

Liggende Damage

En soggy verftet er en type skade en vannlekkasje under deg huset kan forårsake. Vann fra en lekkasje under ditt hjem kan også føre til jorda for å vaske bort, til vann pytter form og gresset for å vaske bort. Noen blomster i hagen vil også vaske bort. Hvis vannet fortsetter å lekke, kan hele verftet bli blaut og noen tre eller busk rot strukturer vil starte forverret.

Foundation Damage

En lekkende rør eller annet vann lekkasje kan føre jordsmonnet rundt huset fundament til å bli svak og vaske bort, noe som resulterer i hjemmet skråstilling til den ene side. Vann kan også føre til jord for å svelle opp og fundamentet seg å stige --- en tilstand som kalles hevning. Når kaste skjer, vil du legge merke til sprekker i ditt hjem vegger, sprekker langs stiftelsen selv, dører og vinduer skifte til den ene siden og den ene siden av huset synker nedover. Hvis din hjemme sitter på en betongplate som fundament, vil du legge merke til skive er høyere i sentrum og skrått nedover på sidene --- kjent som kupler.

kjeller Damage

En vannlekkasje i husar din kan også sive inn i kjelleren, hvis man er til stede, og skade kjelleren vegger, gulv og noen elementer inne i kjelleren. Vannet kan også føre til at kjelleren skal ha en muggen lukt.

Luftfuktighet

Lekkasje i vann fører også til en økning i fuktighet resulterer i meldugg, mugg og muggen luktproblemer. Som vannet lekker under hjemme, reiser fuktigheten oppover inn i hjemmet ditt forårsaker tre råte, maling svikt på interiør / eksteriør overflater og en rekke luftveier og helseproblemer.

Finn og reparer

Lokalisere lekkasje røret (e) og reparere dem umiddelbart for å holde skade på et minimum. Plasser fans eller åpne alle dører og utsalgssteder i henhold til huset ditt slik at plassen kan tørke ut.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/skade-fra-en-vannlekkasje-under-et-hus/ "

相关文章!
 • Hvordan gjenkjenne skade fra Powder Innlegg Beetles
  - 阅 0

  Navnet powderpost er ofte brukt som en oppsamlings frase å snakke om seks typer biller som skader treverk. Noen har en levetid på tre måneder, mens andre kan leve inne tre for så mye som tretti år før den kom ut. De kan være så lite som 1/31 av en to

 • Slik fjerner Ivy Fra Vinyl Fasader på et hus Slik fjerner Ivy Fra Vinyl Fasader på et hus
  - 阅 0

  Ivy vokser som bunndekke og som en klatring vintreet. Anlegget har hjerteformede blader som holder seg grønn hele året. Når planten begynner å klatre, setter den ut tentakler med cup-lignende pads. Disse små pads feste til overflaten av trær, mørtel,

 • Slik reparerer Dental skade fra tannregulering
  - 阅 0

  De fleste mennesker som har behov for tannregulering kan forvente å ha dem i mange år. I løpet av denne tiden, kan seler forårsake betydelig skade på en person tenner. Reparere dental skade fra tannregulering kan være en enkel prosess, men noen gange