Amopage

Sims 2 Hus Design Ideas

- Views 0
Advertisement

Når du kommer i gang med en ny husholdning i "The Sims 2", du har valget mellom å flytte simmene dine til en ferdig bygget hus eller bygge din egen spesialdesignede hjem. Dersom bygge et hjem, mange faktorer må vurderes slik at simmenes hjem er ikke bare rimelig, men vil hjelpe dem å leve lenge, oppfylle virtuelle liv. Det er denne som vil gjøre for de mest underholdende gameplay.

grunn~~POS=TRUNC Beeds

Det første du må vurdere når du utformer et hus for ditt Sims er deres grunnleggende behov. Dette betyr ikke bare å designe et hus som vil imøtekomme deres krav, men å ha nok penger igjen når du er ferdig for nødvendigheter som mat og regninger. Før du begynner å bygge huset, se gjennom ting i "kjøpe" delen, og finne ut hva du trenger og hva det vil koste. Husk at i begynnelsen av spillet, alle simmene dine må spise, sove, dusj, bruke toalettet, har noen tilgjengelige former for underholdning og har en måte å kommunisere med omverdenen.

Når du utformer rom og planløsning, vurdere hvor mange simmer skal bo i hjemmet. Hvis du har en masse mennesker, kan du støte på problemer hvis de trenger å spise, bade eller bruke toalettet på mer eller mindre samtidig. I så fall, legge til et bad eller litt ekstra plass på kjøkkenbenken på kjøkkenet. Også unngå trange områder og flaskehalser, da dette kan føre til simmene dine til å støte på hverandre som de går om sin virksomhet og bli frustrert, noen ganger også forlate nødvendige oppgaver som å gå på do som resultat.

Sparer penger

Bygg et hus er en kostbar oppgave i «The Sims 2», og pengene du starter med er begrenset, men det finnes en rekke måter å spare. For det første trenger du faktisk ikke trenger å bygge et hus for at simmene dine til å leve. Plassere møbler og hvitevarer på en ledig mye (nei, de trenger ikke avløp eller strøm!), Og de vil reagere på samme måte som om de bodde i et hus, med noen få unntak: De vil kreve personvern (i form av fire vegger og en dør) for å bruke toalett og dusj, og to simmer vil ikke "WooHoo" med mindre de bruker en seng i et privat rom. Du må også bygge vegger for eventuelle gjenstander som henger.

Selv om du sannsynligvis ikke vil ha simmene leve i en ledig mye på denne måten, kan du spille spillet selv før huset er ferdig bygget, slik at du kan bygge så du går og simmene tjene mer penger.

Andre måter å spare penger når du bygger et hus inkluderer velger en single-level planløsning og spare dyre oppgraderinger til senere. Dessuten er det mer åpen plantegningen (uten vendinger og skillevegger og ekstra rom), jo mindre du må betale for vegger.

estetikk

Sims vil bli lykkeligere hvis de er fornøyd med sine omgivelser. Siden de er data sprites, derimot, er de ikke i stand til å identifisere en attraktivt lagt ut hjemme og vil være fornøyd hvis deres miljø bare inneholder rikelig med dekorasjoner. Derfor en estetisk hjemme design i "The Sims 2" er kun for din fordel. For noen som er interessert i design, men dette er trolig en primær fordel av å spille spillet.

Å designe et vakkert hjem, dra nytte av det brede utvalget av dekorative tilbehør, samt de dekorative elementene i "kjøpe" -delen. Mange av elementene i disse katalogene er laget for å gå sammen og vil tilsvare visse farger og design temaer. Det er få elementer i "The Sims 2" som ikke vil se bra ut når den plasseres i et rom sammen, og enkelte ting er en bedre kamp enn andre. For eksempel, mange av møbler, hvitevarer og hjem tilbehør selges i forskjellige "linjer" av design som er laget for å bli koordinert (titlene vil indikere dem som du handler). Andre, mindre formelle designtemaer foreslå en viss estetisk, slik som eksotiske (stamme masker og planter), ungdomsorienterte (plakater og uformell møbler), eller oppskalere (futuristisk utseende møbler). For et enhetlig utseende, prøve å holde seg til en av disse stilene.

Til syvende og sist, det beste eksemplet på et rom som er godt lagt ut visuelt er en som ikke er drastisk bredere enn den er smal, så vel som en som har en balanse mellom store og små figurer. Ikke gjør rommet altfor rotete eller la for mye tomt, ledig plass, spesielt på veggene. Start med store elementer som møbler og veggtepper (speil, bilder og vinduer), og deretter flytte til mindre ting som bordplate elementer (vaser eller stearinlys) eller fliser. Husk at du alltid kan flytte rundt på ting, men arbeider på hjemmedesignprosessen for å ha en god balanse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/sims-2-hus-design-ideas/ "

相关文章!
 • Hus design i det 18. århundre Hus design i det 18. århundre
  - 阅 2

  Attende århundre hus design hadde mindre av en middelaldersk utseende enn det forrige århundre; de ofte inkludert skyvevinduer, mindre bratte tak og inneholdt en sentral gangen. Peiser var en nødvendighet, og de fleste 18. århundre hus omtalt vindusr

 • Vanlig hus design i 1940 og 1950 Vanlig hus design i 1940 og 1950
  - 阅 0

  Etterkrigstiden er knyttet til utbygging av forsteder og fokus på kjernefamilien. Et omfattende motorveisystem begynte å dukke opp, slik at pendlere å bo utenfor byene, og dermed gi fødsel til underavdelinger og prosjekter som Levittown. I løpet av d

 • Hvordan bygge & Design en Hansel & Gretel Hus
  - 阅 1

  Det er ikke rart Hans og Grete var i ærefrykt for hekse pepperkaker hytte. Dekket med godteri og sjokolade, må det ha virket som en drøm til de sultne, utstøtte barn. Med et stort hus design, litt tålmodighet og mye av hengivenhet, kan du bygge en fr