Amopage

Silver Birch Sykdommer

- Views 1
Advertisement

Silver Birch Sykdommer


Sølvet bjørk (Betula pendula) er også kjent som hvit bjørk, og det er innfødt til det europeiske kontinentet. Silver bjørk er en rask voksende, løvfellende tre som kan nå høyder på 65 fot. Hengebjørk dyrkes for sin attraktive, ikke-peeling bark, som er hvit og blir svart over tid, sine blomster, som vises i april og mai, og sitt rykte for å tiltrekke dyreliv. Hvis du er heldig nok til å ha sølv bjørketrær i plenen eller hage, pass opp for noen av de vanligste problemene knyttet til arten.

Birch dieback

Hengebjørk er utsatt for dieback, en sykdom som forårsaker skade på flere arter av bjørk. Ifølge Stry Commission of Edinburgh, sopp Anisogramma virgultorum, Discula betulina og Marssonina betulae årsaken dieback i sølv bjørketrær. Bjørk viser tegn på dieback smitte mellom fem og 10 år etter å ha blitt plantet, med grener av kronen stadig forverret, defoliating og til slutt dø. Beskjær og kast døde greiner på sølv bjørk treet for å stoppe spredningen av denne sykdommen.

anthracnose

Anthracnose er en sykdom som rammer mange bjørketrær, inkludert hengebjørk. Sharon von Broembsen av Oklahoma State University Cooperative Extension Service bemerker at anthracnose er en sykdom forårsaket av sopparter Glocosporium betularum, og det fører til uregelmessig døde områder på blad marginer. I mer alvorlige tilfeller av anthracnose, kan hele bladet bli oppslukt i brune flekker med sorte marginer, noe som kan spres til unge skudd og små kvister, forårsaker forråtnelse.

Marssonia Leaf Spot

Marssonia blad spot er kjent ved University of Illinois Cooperative Extension som en sykdom som påvirker europeisk hvit bjørk og bare noen få andre treslag. Infiserte trær utstillingen symptomer som brune flekker eller flekker på bladene, alvorlig defoliation, et svekket immunsystem og forkrøplet blad eller bark vekst. Marssonia blad spot vanligvis vises på de nederste grenene først i løpet av sommeren eller tidlig høst, og sykdommen sprer seg oppover gjennom resten av året. Soppen som forårsaker Marssonia blad spot overvintrer i død eller infisert løvverk, og fjerning av disse grener, kvister og blader, samt riktig sanitære forhold, er den eneste måten å bli kvitt trær av denne sykdommen.

conks

The University of Illinois Extension sier at sølv bjørketrær er utsatt for en uhelbredelig gruppe av tre råtner kjent som hylle sopp, som en hyllest til sine harde, hyllelignende reproduktive strukturer, kjent som "conks", som danner på badebukser av infiserte trær . Conks kjent for å infisere hengebjørk inkluderer kunstnerens conks, knusk conks, chaga conks og bjørke conks, sakte bryte ned dødt trevirke og vokser utover i ringer. Conks føre til at tre av sølv bjørketrær å forfalle, med noen infiserte prøvene viser åpninger eller hulrom i stammen eller greiner, mens andre viser ingen ytre symptomer i det hele tatt, med trær som har vært kjent for å råtne fra innsiden og ut.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/silver-birch-sykdommer/ "

相关文章!
 • Silver Birch Tree Fakta Silver Birch Tree Fakta
  - 阅 0

  En vanlig type bjørk finnes i hager er sølv bjørk (Betula pendula). Sølvet bjørk er et middels stort løvtre med peeling bark. Bladene flagre attraktivt i vinden, spesielt på gråtende varianter. Det er flere generelle kjennetegn som gjelder for hver s

 • Hvordan å beskjære Silver Birch Trees Hvordan å beskjære Silver Birch Trees
  - 阅 0

  Sølvet bjørk er en populær hage og landskaps treet. Det er også kjent som den hvite bjørk på grunn av sin lyse bark, som er det mest karakteristiske trekket. Barken flak og skreller som sølv bjørk treet vokser. Trærne er slank og kan vokse så høyt so

 • White Birch Vs. Silver Birch Trees White Birch Vs. Silver Birch Trees
  - 阅 1

  American woody plante ekspert Michael Dirr ved University of Georgia noen ganger refererer til bjørketrær som "damer i den nordlige skogen." Disse løvtrær 'oppreist, ofte lyse bark ser innbydende ut i de lange, kalde vintre når ingen blader er t