Amopage

Sikker surfing på Internett Tips

- Views 0
Advertisement

Sikker surfing på Internett Tips


Hver gang et hjem datamaskinen er koblet til Internett, er det utsatt for sikkerhetsrisikoer. Noen sikker surfing praksis bidra til å beskytte datamaskinen og all informasjon som er lagret der fra virus og blir utsatt for andre. Barn bør også praktisere sikker surfing for å unngå å bli offer for rovdyr, og for å unngå eksponering for upassende materiale.

Juster nettleserinnstillingene

Databrukere kan sette sine lesere til å identifisere risikofylte eller voksen-bare webområder og filtrere disse nettstedene. Avhengig av nettleseren, som vanligvis omfatter Internet Explorer, Firefox og Safari, det er forskjellige nivåer av filtrering og blokkering. Pop-up-annonser kan være farlig for Internett-surfing barn fordi noen annonser er pornografisk eller kan føre til andre risikable nettsteder.

veilede barn

Voksne bør overvåke barn surfer på Internett. Barn er mer sannsynlig å gi ut personlig informasjon og et tilsyn voksen kan lære dem at avsløre personlig informasjon kan være farlig. Tilsyn er en god måte å lære barna om hva slags nettsteder er trygt og hva som ikke er. Barn kan også utilsiktet klikk på risikable eller upassende nettsteder mens gjøre undersøkelser for skolen. En familie datamaskin bør alltid være i et område der andre kan observere surfing.

Bruk en brannmur

Hjemme-PC-brukere bør bruke en brannmur til å blokkere digitale inntrengere fra å få tilgang personlig informasjon. Brannmurer er enten maskinvare-baserte eller programvarebasert. Enten kan gi en viss beskyttelse, men ingen brannmur blokkerer alle hacking, så supplerende sikkerhetstiltak anbefales.

Kjør antivirusprogramvare på jevnlig basis

Anti-virus programvare skanner datamaskinen for virus som kan ha trengt mens du surfer på Internett. Virus kan gjemme seg i filer og til og med ligge i dvale for en tid og anti-virus programvare søker filer for elementer som ikke hører hjemme der. De fleste Internett-leverandører gir anti-virus programvare gratis, som McAfee Virusscan. Skanneren kan settes til å operere automatisk slik at brukeren ikke er nødvendig for å aktivere den.

Back Up harddisk på jevnlig basis

Et viktig tips for hjem Internett-brukere er å sikkerhetskopiere viktig informasjon regelmessig. Alle filer som datamaskinen bruker ikke ønsker å miste bør lagres på en disk eller minnepinne. Hvis et virus infiserer datamaskinen via Internett eller e-post, kan det tørke ut eller korrupte viktige filer på harddisken, men effekten vil være mindre ødeleggende hvis de lagres på en disk eller minnepinne.

Slett ukjent e-post og vedlegg

Når du sjekker e-post, bør brukerne slette noen elementer fra ukjente parter eller som inneholder ukjente vedlegg. Hvis en e-post med et vedlegg kommer fra en kjent kontakt, men synes out-of-karakter eller uvanlig, bør mottakeren ikke åpne vedlegget til han kontakter avsenderen for å verifisere ektheten. De fleste e-postleverandører tilbyr filteralternativer for automatisk å blokkere ukjente avsendere.

Expose Limited Informasjon

Internett-brukere bør prøve å unngå å gi ut personlig informasjon som adresser, bankinformasjon eller personnumre. Når du kjøper noe, bør leserne bruker et enkelt kredittkort utpekt for Internett-kjøp bare. Hvis det kortnummeret er stjålet, kan brukeren enkelt avbryte kortet og rapportere det stjålet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/sikker-surfing-pa-internett-tips/ "

相关文章!
 • Hvordan å gjøre sikker surfing på en minnepinne Hvordan å gjøre sikker surfing på en minnepinne
  - 阅 0

  Internett bekymrer folk for en rekke årsaker, ikke minst som er risikoen for at andre sporing og registrering din nettsurfing. Ifølge Tor Project, en organisasjon viet til online anonymitet, mange grunner for anonym surfing eksisterer, herunder unngå

 • Hvordan surfe på Internett anonymt med fullmakter
  - 阅 0

  Hvis du er bekymret for skygge selskaper eller andre enheter du ikke stoler på å holde orden på dine Internett-surfing vaner, bør du surfe på Internett anonymt med fullmakter. Det er relativt enkelt å gjøre og helt gratis. Du trenger Internettilgang

 • Hvor å skjule din IP-adresse og surfe på Internett anonymt Hvor å skjule din IP-adresse og surfe på Internett anonymt
  - 阅 3

  IP-adressen A maskinens forteller mye informasjon. På grunn av dette mange mennesker foretrekker å skjule sin IP-adresse og surfe på Internett anonymt. Det er flere grunner til å ønske privatliv, som beskytter barn, nettbank, sikkerhet bekymringer, v