Amopage

Siberian Husky hudlidelser

- Views 0
Advertisement

Siberian Husky hudlidelser


Den sibirske husky er en av de eldste raser av hunder i tilværelsen, og til tross innavl, er generelt sunt. Men noen har en genetisk innfall som gjør sink absorpsjon problematisk. Sink er et mineral som trengs for å holde håret og huden sunn. Dette kan føre til en rekke merkelige utseende, men behandles hudlidelser.

sink~~POS=TRUNC mangel~~POS=HEADCOMP

Dette er en tilstand som bare skjer med hunder med mye Siberian husky i dem. Problemer fordøye sink gjør pelsen tynn og huden sprø, spesielt i ansiktet.

follikulær dysplasi

Dette fører til skallethet hos mange raser, inkludert Siberian huskyer. Det er antatt å være forårsaket av en misdannelse i hårene seg, spesielt på hundens bakparten. Det dukker opp når husky valpen er 3 eller 4 måneder gammel, og holder seg for livet.

talg~~POS=TRUNC Adentitis

Denne genetisk feil i huden olje glands som skjer med mange raser, inkludert Siberian husky. Symptomer er flekkvis håravfall og tykk, skjellende hud som kan sive huden olje når riper.

Discoid lupus erythematosus

Denne autoimmune problemet skjer med flere raser, deriblant Siberian huskyer. I utgangspunktet, sine svarte neser slå grå eller rosa, deretter nesa utvikle blødende sår.

Canine Eosinofil Granuloma

Dette kan sees i noen raser utviklet i Arktis, inkludert Siberian husky. Dette fører til litt hevet gulaktige støt langs innsiden av lårene og munningen av hunden. Hundens hud vil være svært kløende.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/siberian-husky-hudlidelser/ "

相关文章!
 • Hvordan identifisere en Siberian Husky
  - 阅 0

  Siberian huskyer ble opprinnelig avlet i Sibir for å gjennomføre moderate belastninger over lange avstander. De ble brakt til Alaska for å rase i 1909, og ble først anerkjent av American Kennel Club i 1930. De har beholdt en særegen utseende og oppfø

 • Hvordan Breed Siberian Husky Hvordan Breed Siberian Husky
  - 阅 1

  Avl Siberian husky krever forskning, tålmodighet og tid for å produsere høy kvalitet, friske valper. Disse hardt arbeidende hunder er medfølende, intelligent og ivrig etter å behage. Tradisjonelt brukt som sledehunder, de også gjøre fremragende terap

 • Hvordan å roe ned en Hyper Siberian Husky Hvordan å roe ned en Hyper Siberian Husky
  - 阅 3

  Siberian husky karakteristiske happy-go-lucky holdning, kan godhet mot barn og lojal vedlegg til sin familie gjør det til et flott kjæledyr. Likevel denne rasen, som opprinnelig ble reist for å trekke sleder, kan også ha en vanskelig å administrere u