Amopage

Short Stories for 10. klasse engelsk

- Views 0
Advertisement

Short Stories for 10. klasse engelsk


Novellene er viktig for enhver norsk student utdanning, og de er lett lært og studert. Lærere kan finne en rekke noveller skrevet av kjente forfattere til å bruke i klassen. Romaner kan også hentet og brukt som korte historier å lokke 10. klassingene til å lese hele romanen.

"The Ledge" av Stephen King

"The Ledge" tilbyr litterære elementer som spenning, forvarsel, symbolikk og karakterisering. En "popcorn" avlesning ideelt brukes i forbindelse med "The Ledge". Popcorn lesing er en teknikk som brukes i klasserom der elevene har ansvar for å lese deltakelse kombinert med valget av når man skal gjøre det. Uten å nevne navn, vil en student begynne å lese (et avsnitt eller side) deretter en annen student vil heve hånden for å begynne der den tidligere studenten slapp til hver elev i klassen har hatt en sving.

"De som går vekk fra Omelas" av Urula LeGuin

Denne korte historien lærer litterære elementer som symbolikk, arketypen / allegori (syndebukk, utopi) samt bilder. Denne historien er ideelt lese for klassen av læreren fordi det er mindre enn 32 sider og kan leses over en periode på flere dager som studenter diskutere temaene i boken.

"Jeg vet hvorfor den Caged Bird Sings" av Maya Angelou

La elevene lytte til en lyd-versjon av "Jeg vet hvorfor den Caged Bird Sings" av Maya Angelou. Fordi dette er en selvbiografi, kan det være lurt å finne ut hvilken versjon lest av forfatteren. Litterære elementene som inngår i denne novellen er memoarer tema (coming of age), dialekt og innstilling.

"The Short Happy Life of Francis Macomber" av Ernest Hemingway

Denne korte historien ble først publisert i "Cosmopolitan" magazine i 1936. Sett i Afrika, har historien litterære elementer av typer konflikter, historisk sammenheng og kjønn og klasseforhold. La elevene uavhengig lese denne historien enten for lekser eller i klassen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/short-stories-for-10-klasse-engelsk/ "

相关文章!
 • Short Stories for spanske nybegynnere Short Stories for spanske nybegynnere
  - 阅 0

  Lesing er en god måte å forbedre ditt ordforråd og forståelse på et annet språk. Reading hjelper deg med å identifisere ord røtter og nye bruksområder og lære nye ord fra kontekst og gir deg mulighet til å se hvordan grammatikk og tegnsetting er bruk

 • Short Stories å lese i klassen i Black History Month Short Stories å lese i klassen i Black History Month
  - 阅 1

  Som pedagog er du sannsynligvis på jakt etter nye måter å undervise mangfold under Black History Month. Det er mange korte historier, noveller og audio / video-ressurser tilgjengelig for å feire svart historie. Med disse ressursene, kan du "gripe mul

 • Hva er forskjellen mellom romaner, Novellas & Short Stories? Hva er forskjellen mellom romaner, Novellas & Short Stories?
  - 阅 0

  Romaner, noveller og korte historier er alle fortellinger laget for å transportere en leser til en fiktiv verden. Du ville være riktig å anta at romaner er lengre enn noveller og at noveller er lengre enn noveller, men forskjellene i disse skjemaene