Amopage

Shade Loving Landskap Planter for Houston, Texas

- Views 0
Advertisement

Shade Loving Landskap Planter for Houston, Texas


Houston har en lang vekstsesong og sub-tropisk klima. Høy luftfuktighet og varme temperaturer skape tropiske skyggefulle landskap som forblir kjølig under varme somre. Men å finne planter som trives i tett skygge skapt av overhengende trær eller strukturer kan være en utfordring. Legg til farge og tekstur i et skyggefullt sted ved å velge skygge-elskende landskap planter.

Australian Tre Fern

Den australske trebregne, lacy fern eller Queensland bregne (Cyathea cooperi) vokser inn i en 10-fots-høy trelignende plante med en koffert og bregne blader, eller blader, vokser fra toppen og strekker seg ut fem føtter. Den trives i skyggefulle, fuktige steder og blir brukt som et eksemplar plante i Houston.

blomstrende Maple

Blomstringen lønn (Abutilon hybridum) er en blomstrende busk med lønn-lignende blader. Den vokser i skyggefulle steder opp til 4-fot høye med noen varianter som når 10-fot høy. Langvarig klokkeformede blomster i rødt, gult eller hvitt gjør dette rekke enestående. Blomstring lønn tolererer ikke direkte sol, men det trives i flekkete skyggen. Det blir ofte brukt som et hus plante i kjøligere klima.

aspidistra

Aspidistra, eller støpejern anlegg (aspidistra elatior), vokser i tette skyggen i Houston hager. Det er en løvverk plante, med mørkegrønne brede blader vokser til 20-inches høy, og det legger en tropisk følelse i landskapet. Velg Aspidistra for tørr skygge som det ikke kan tolerere vann logget jord. Det er en av de få skygge planter som trives under tette skyggen av eviggrønne levende eiketre.

Caladium

Caladiums (Caladium bicolor) vokse fra pære-lignende knollene plantet tidlig på våren. De er strengt tatt et løvverk plante med hjerteformede, flerfargede blader av hvit, grønn, rosa eller rødt. De brukes til fargerike rammer eller container planter, og vokser i tette til flekkete skyggen. De vil avta i varmen av sommeren uten tilstrekkelig fuktighet.

Coleus

Grow Coleus (Solenostemon scutellarioides) for sin fargerike blader. Den buskete planter vokser i tette, flekkete eller delvis skygge, avhengig av variasjon, og nå en høyde på 4-fot høy med en 3-fot bred spredning. Bladene er vanligvis spraglete og farget med burgunder, rød, gul, lilla eller oransje. Stilkene er sprø og lett ødelagt i vindfulle steder. Det kan beskjæres tilbake for å lage en bushier plante.

Hydrangea

Hortensia (Hydrangea macrophylla) vokser til 6-fot høy høy og bred. De 8-tommers brede blomstrer er faktisk består av hundrevis av små blomster av rosa, blå, grønn eller hvit, avhengig av variasjon. Hortensia fungerer best hvis dyrket i fuktig jord endret med organisk materiale og beskyttet mot ettermiddagssol.

impatiens

Impatiens (Impatiens wallerana) dyrkes som en årlig plante i Houston. De blir leggy når det vokser i skyggen hvis ikke beskjæres tilbake regelmessig. Men impatiens er en pålitelig Bloomer, produsere 1 til 2-tommers brede blomster av rosa, oransje, rødt eller hvitt hele sesongen. Impatiens må beskyttes mot varme ettermiddagssolen, eller de vil wilt selv om tilført mer fuktighet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/shade-loving-landskap-planter-for-houston-texas/ "

相关文章!
 • Shade Loving bunndekkende planter Shade Loving bunndekkende planter
  - 阅 0

  Bunndekkende planter er lav vekst (som regel mindre enn 24 inches høy) og spres lett. Mange av disse plantene elsker skyggen og legge interesse til landskapet. Steder for bakken dekker inkluderer landskaps median, trafikkøyer, tørre bakker og hvor so

 • Shade Loving etterfølgende planter Shade Loving etterfølgende planter
  - 阅 0

  Shade kjærlige etterfølgende planter kan ikke være så mange som deres sol-elskende kolleger, men de etterfølgende planter som elsker skygge låne skjønnhet og interesse til enhver hage. De fleste planter trenger minst en del skygge til å trives, men d

 • Den beste tiden å plante Dogwood trær i Houston, Texas Den beste tiden å plante Dogwood trær i Houston, Texas
  - 阅 0

  Dogwood trær dekket med hvite blomster er en av de første vårtegnene i Texas. Disse små, lave forgrenet trær også dyrkes for sine lyse-rød fall bær, en favoritt av fugler, ekorn og hjort. Ved å plante Den beste tiden å plante Dogwood treet i Houston,