Amopage

Setebelte lover i North Carolina

- Views 0
Advertisement

Setebelte lover i North Carolina


I Nord-Carolina, er obligatorisk bilbeltebruk. Det er sivil økonomiske sanksjoner som følge hvis du ikke bretter opp og kreve at alle gjør det samme som en betingelse for deres blir en passasjer i bilen. Selv om domstolene vil legge ingen poeng til forsikringsselskapet eller kjøring poster, kan du pådra deg en unødvendig økonomisk byrde.

barn

Ifølge Highway Safety Research Center nettside, må alle barn yngre enn 16 år bruke sikkerhetsbelte i North Carolina. Enten de er i front eller baksiden er irrelevant. Du må sikre et barn som er yngre enn fem og veier mindre enn 40 pounds riktig i et barnesete enhet som oppfyller føderale standarder på tidspunktet for enhetens produksjon. Det må også være hensiktsmessig i forhold til barnets vekt og høyde.

Som sjåfør i North Carolina, er du ansvarlig for barna i bilen. Dette gjelder selv om den overordnede seg selv er en passasjer. Dersom politiet trekke deg, må du betale $ 25. The North Carolina Department of Crime Kontroll og sikkerhet nettsiden legger til at du også må betale $ 75 i saksomkostninger.

kjøretøy Involvert

Ifølge North Carolina Department of Crime Kontroll og sikkerhet nettside, alle biler laget i 1968 eller senere og alle lastebiler laget siden 1972 må ha setebelter. Disse standardene er i tråd med føderal lov.

Må Restraint

Du må bære det fulle sikringsutstyr at setebeltet tilbyr. Ifølge North Carolina Department of Crime Kontroll og sikkerhet nettside, vil du ikke bare ha skulderbeltet eller bare hoftebeltet. Det er også uakseptabelt å plassere beltet bak skulderen eller under armen. Dette er fortsatt til stede selv når bilen er utstyrt med kollisjonsputer eller automatiske skulderbelter.

Unntak

Unntak fra statens setebelte lover. For eksempel, i henhold til North Carolina Department of Crime Kontroll og sikkerhet nettstedet, hvis du har en dokumentert medisinsk tilstand som hindrer deg fra seg et sete belte eller et notat fra psykolog eller psykiater som indikerer tilstedeværelse av en lidelse, slik som klaustrofobi, du er fritatt fra setebelte lover. I tillegg, hvis du gjøre levende som en landlig brev bærer eller kjøre en annen bil i områder der fartsgrensene mellom stopp er 20 miles per time eller mindre, du trenger ikke å bruke bilbelte. Kjøretøy spesielt ment for landbruket er heller ikke underlagt disse lovene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/setebelte-lover-i-north-carolina/ "

相关文章!
 • North Carolina 15-passasjer van Laws North Carolina 15-passasjer van Laws
  - 阅 0

  Passasjer varebiler er en praktisk og billig måte å transportere store grupper av mennesker til en rekke destinasjoner. På grunn av kostnadseffektivitet, har 15-passasjer varebiler blitt et stadig mer populært alternativ til tradisjonelle skolebuss u

 • North Carolina barn passasjersikkerhet lover North Carolina barn passasjersikkerhet lover
  - 阅 0

  Barn under 16 år er dekket i Nord-Carolina barn passasjersikkerhet lover. En barnestolen enhet, også kjent som en CRD, er nødvendig for barn yngre enn 8 år og for de som veier mindre enn 80 pounds. Kjøretøyer registrert i andre land må følge disse lo

 • Er det lovlig å ri golfbiler på North Carolina vegvesen? Er det lovlig å ri golfbiler på North Carolina vegvesen?
  - 阅 0

  Miljøhensyn, livskvalitet og den høye prisen på gass gjør kjøringen en golfbil et attraktivt alternativ. I Nord-Carolina, men sjåførene trenger å vite reglene før de treffer veien i en golfbil. Faktaene Noen golfbiler er lovlig på de fleste offentlig