Amopage

Sekretær II Job Description

- Views 0
Advertisement

Sekretær II Job Description


Sekretærer gi støtte til administrative arbeidere i et kontor innstillingen. Utnevnelsen av sekretær II gjelder for sekretærer som gir støtte for ledelsen og øvre nivå ansatte. Dette nivået av sekretær støtter ikke administrative assistenter eller andre sekretærer, men kan ha tilsynsoppgaver av disse arbeiderne og geistlige ansatte.

Arbeidsoppgaver

Sekretæren i denne klassifikasjonen svar og dirigerer telefonsamtaler til den aktuelle medarbeider. Hun tar meldinger for veiledere etter behov.

Sekretærer forberede dokumenter for ledere og korrekturlese arbeidet til andre geistlige arbeidere på kontoret. Dokumentene kan fremstilles fra notater og utkast kopier utarbeidet av ledelsen. Sekretæren skaper dokumenter, regneark og presentasjoner for ledere.

En sekretær II filer dokumenter i henhold til klassifiseringssystemet som brukes på kontoret. Dette omfatter sortering av filer og indekserer informasjon for enkel gjenfinning i arkivsystem. Arbeideren i denne rollen leder arbeidet til geistlige ansatte til å arkivere og hente informasjon.

Sekretærer sette avtaler og holde orden på avtaleboken for veileder. En sekretær II gjør reisearrangementer for ledere.

ferdigheter

En sekretær II må ha organisatoriske ferdigheter og evne til å håndtere prioriteringer effektivt. Dataferdigheter med kontorprogramvare som regneark, databaser og tekstbehandling er viktig i rollen som sekretær.

Sekretærer må ha gode kommunikasjonsevner og evner i rettskrivning, tegnsetting og grammatikk. Rollen som sekretær II krever lederegenskaper til å lede virksomheten til støttepersonell.

kvalifikasjoner

En videregående utdanning er nødvendig for en entry-level sekretærstilling, men ledelsen foretrekker kanskje en høyskole utdanning for en sekretær II stilling. Sekretær og geistlige erfaring er nødvendig for en posisjon som et høyere nivå sekretær II.

Lønn

Median lønn for en sekretær II er $ 36 760 per november 2009, ifølge Salary.com. Sekretærer som når nivået av en sekretær II kan kreve en større lønn.

Job Outlook

Jobber for sekretærer og administrative assistenter forventes å øke med 11 prosent mellom 2008 og 2018, ifølge Bureau of Labor Statistics.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/sekretaer-ii-job-description/ "

相关文章!
 • Job Description for en veiledning sekretær Job Description for en veiledning sekretær
  - 阅 1

  De fleste ungdomsskoler og videregående skoler har en veiledning avdeling for å gi studentene faglig veiledning og retning. Den administrative person som støtter direktøren og rådgivere i denne avdelingen er veiledning sekretær. Basert på data på Pay

 • Job Description av en HR sekretær Job Description av en HR sekretær
  - 阅 1

  En menneskelig ressurser sekretær er ansvarlig for å bistå menneskelige ressurser direktører og ledere. HR-sekretær vanligvis bør ha minst en high school diplom og være dyktig i å organisere, skrive og multitasking. De som leier HR sekretærer ofte se

 • Sekretær og Kasserer i en non-profit Job Description Sekretær og Kasserer i en non-profit Job Description
  - 阅 0

  I mange jurisdiksjoner, kan nonprofit boards kombinere arbeidet til sekretær og kasserer i en enkelt stilling. Denne personen, vanligvis kalt sekretær-kasserer, utfører de oppgaver som kreves av begge posisjoner. Vanlige oppgaver omfatter å holde ove