Amopage

Secret Shopper Sertifisering

- Views 0
Advertisement

Secret Shopper Sertifisering


Secret shoppere, også kjent som mystery shoppere, tjene penger ved å stille som typiske kunder. Etter en anonym besøk, skriver en hemmelig shopper en detaljert rapport om sin opplevelse. Bedrifter bruker disse rapportene til å overvåke, evaluere og forbedre kundeservicen. The Mystery Shopping Providers Association tilbyr sertifiseringsprogrammer for hemmelige kunder som ønsker å oppgradere sine ferdigheter. Selv om et sertifikat fra denne internasjonale bransjeorganisasjonen er ikke et juridisk krav for å bli en hemmelig shopper, kan det åpne dører med legitime selskaper.

Silver sertifisering

Silver sertifisering er en grunnleggende ferdigheter test for nye hemmelige shoppere. I tillegg til å teste dine kunnskaper om hemmelig shopping prosedyrer, er eksamen designet for å måle leseforståelse, skriveferdigheter og evne til å følge instruksjoner. Silver sertifisering administreres på nettet og kan tas på nytt innen 30 dager for en ekstra avgift. Innhenting Silver sertifisering er første skrittet til å bli Gold Certified.

Secret Shopper Sertifisering


Gold sertifisering er neste steg

Etter en hemmelig shopper fullfører hennes Silver sertifisering, blir hun kvalifisert for Gold sertifisering. The Mystery Shopping Providers Association 's Gold sertifisering tester avansert hemmelig shopping ferdigheter, kunnskap om industristandarder og dens etiske retningslinjer. The Gold sertifisering administreres både online og i person. Testen er den samme enten det er tatt på nettet eller i et verksted, men deltakerne på in-person workshops kan møte med potensielle arbeidsgivere og nettverk med andre hemmelige shoppere.

Secret Shopper Sertifisering


Kostnad for sertifisering

Silver sertifisering koster $ 15 betales via PayPal, kredittkort eller debetkort per juni 2010. En hemmelig shopper som mislykkes Silver sertifisering kan ta testen for en ekstra $ 15.The Gold sertifisering online Programmet koster $ 104 dollar: $ 99 for testen pluss $ 5 for en studie DVD. Gebyret for in-person workshop er $ 125 og inkluderer DVD. The Gold sertifisering test kan tas opp til tre ganger for ingen ekstra avgift.

Secret Shopper Sertifisering


Hva du skal gjøre neste

En hemmelig shopper mottar sine testresultater umiddelbart etter ferdigstillelse av Silver sertifisering eller Gold sertifisering program. Det er ansvaret til den hemmelige shopper for å informere henne arbeidsgiveren hennes sertifisering status. Hvis hun går opp til eksamen, kan hun skrive ut et sertifikat som bærer en unik sertifisering kode at hun e-post til potensielle arbeidsgivere. Hun kan også legge til sertifisering koden til hennes visittkort.

Secret Shopper Sertifisering


Advarsel

Silver sertifisering og Gold sertifisering er frivillige programmer som tilbys av The Mystery Shopping Providers Association, en global sammenslutning for hemmelig shopping industrien. Nevada hemmelige kjøpere er kvalifisert til å bli Silver eller Gold Certified imidlertid statlige loven begrenser hemmelig shopping kun til personer som er ansatt ved en Nevada State lisensiert privat etterforsker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/secret-shopper-sertifisering/ "

相关文章!
 • Hvordan få en Mystery Shopper-sertifisering
  - 阅 0

  The Mystery Shopping Providers Association (MSPA) tilbyr en legitim mystery shopper sertifiseringsprogram for kjøpere som ønsker å utvide sine kunnskaper og øke sine muligheter. Den MSPA er den ledende bransjeforening, med nesten 200 medlemsbedrifter

 • Hvordan finne Legitime Secret Shopper Jobs
  - 阅 0

  Som en mystery shopper, får deg til å besøke butikker og restauranter, prøve sine produkter og tjenester, og evaluere din erfaring. Du er vanligvis refundert for noen av kjøpene og motta en liten betaling for din tilbakemelding. Selv om dette kan hør

 • Hvordan gjenkjenne en Secret Shopper i din butikk Hvordan gjenkjenne en Secret Shopper i din butikk
  - 阅 1

  En hemmelig shopper er vanligvis ansatt av en mystery shopper selskap. En bedriftseier betaler selskapet for tjenesten av mystery shopper, hvis jobb er å vurdere hvordan virksomheten drives, fra resultatene av de ansatte og ledere til den generelle o