Amopage

Secret i Santa gaveideer for barn

- Views 0
Advertisement

Secret i Santa gaveideer for barn


Secret i Santa gave utveksling gir masse moro og lærdom for barna. Vurdere mottakerens alder og kjønn, og deretter involvere barnet i å kjøpe ved å oppmuntre ham til å vurdere sin venn mens shopping. Senere har han pakke inn gaven og skrive en slags notat. Også Secret santa børser har normalt budsjett retningslinjer med en større gave på den endelige utveksling, så planlegge gavene på forhånd.

akademisk

Akademiske gaver til barna inkluderer arbeidsbøker og blyanter. Fokus på finmotorikk med modellering leire, frimerker og klistremerker. Gi eldre barna en maling av tall satt eller fargestifter og fargestoffer boken.

Velg fra et bredt utvalg av bøker: read-a-long, bilde eller sangbøker. Spør læreren eller barnets foreldre om spesielle interesser og deretter finne bøker om temaet. Gi et magasin eller en arbeidsbok abonnement for en ettåring gave.

Moro

Gi tokens til en lokal arkade og gavekort for mat. Kjøp gavekort til et museum, kino eller innendørs lekeland. Gi en bad leketøy hver dag og sluttføre utveksling med morsomme kroppsvask og bade markører. Passende vurdert DVDer eller CDer er fine gaver, som er en T-skjorte eller klønete sokker.

Plasser en klokke eller andre smykker i en smykker boksen. En liten veske eller lommebok, en superhelt kappe og tryllestøv er gaver som gnist unge fantasien. Gi en dukke og tilbehør eller en monster truck og tilhørende racerbanen stykker. For eldre barn lipgloss, padle ball sett, yo-yo og puslespill fungerer godt, som gjør brettspill eller en boks med dominobrikker.

Juletema

Fyll en liten i Santa bag eller lue med miniatyr hester, hær menn eller biler. Fyll en strømpe med ferie godteri. Kjøp "klumper av kull" som faktisk er harde drops eller tyggegummi.

Når det er hensiktsmessig, gi en plast julekrybbe eller jul bibelhistorien. Sukker kjeks og marsipan er ferie favoritter også. Har barnet ditt bygge en jule kosedyr på en spesialitet butikken, som et reinsdyr.

personlig

Hvis tiden tillater det, ordre personlige elementer, som et monogram kopp eller bok bag. Gjøre barnet føler seg viktig med sin egen stasjonære og penn sett. Lag en fill-in-the-blank bok som forteller en historie om mottakeren og hans klassekamerater. Dersom barnet har en elskede hund hjemme, ha ham gjøre og bake godbiter for kjæledyret sitt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/secret-i-santa-gaveideer-for-barn/ "

相关文章!
 • Secret i Santa Letter Ideas Secret i Santa Letter Ideas
  - 阅 0

  Den opprinnelige skaperen av Secret i Santa ideen var Larry Dean Stewart som ønsket å spre håp gjennom tilfeldige handlinger av godhet til mennesker i nød over hele verden i løpet av jula, ifølge SecretSantaWorld.net. Overrask familie, venner og koll

 • Hvordan velge Secret i Santa Gift Ideas for Kolleger Hvordan velge Secret i Santa Gift Ideas for Kolleger
  - 阅 0

  Hopp de typiske kaffe krus og godteri gaver i år som du vise takknemlighet for din kollega med en hemmelig santa gave. Secret Santa gaver er gitt anonymt til en annen person, som regel tilfeldig tildelt ved å tegne navn ut av en lue eller boks. The S

 • Regler for Secret i Santa spill Regler for Secret i Santa spill
  - 阅 0

  Gjør en hemmelig julenisse spillet rundt helligdager kan være en bedre måte å håndtere utveksling av julegaver, spesielt for et kontor, en stor familie eller en familie på et strengt budsjett. Secret Santa er et lett spill å sette sammen og en med en