Amopage

Sammenligning av lastekapasitet mellom lastebiler, tog og Barges

- Views 0
Advertisement

Sammenligning av lastekapasitet mellom lastebiler, tog og Barges


Sett sammen, Amerikas motorveier, seilbare vannveier og jernbaner komponere landets overflate transportnettverk. Highways bære lastebil trafikk, elver flytte lekter trafikk og jernbaner bære alle slags frakt. Sammenligning lastekapasitet på de ulike komponentene som utgjør transportnettverk er en interessant øvelse å engasjere seg i. For et strengt epler til epler sammenligning anta at hver bilens last skal tørkes, avskallede mais, som veier 56 pounds per bushel.

Dry Van Trailer

Semitrailere, nevnt i trucking industrien som "tørre varebiler," har en maksimal lengde på 53 fot. Tørre varebiler av denne størrelsen har tillatelse til å operere på de fleste motorveier uten særskilt Department of Transportation tillatelser. Med en maksimal lastekapasitet på ca 26 tonn, kan en tørr van bære omtrent 910 bushels av mais, eller 52.000 pounds. Fordelen nytes av semitrailer og lastebil-traktoren haling det er at de er i stand til å reise nesten hvor som helst.

rail Cars

Frakt som avskallede mais kan bli transportert i enten jumbo hopper biler eller godsvogner, også kalt box biler. En jumbo hopper bilen kan bære ca 100 tonn last, eller 3500 bushels, noe som tilsvarer omtrent 200 000 pounds. En 125-tonns frakt bil kan frakte 125 tonn, eller ca 4450 bushels, som tilsvarer om lag 250 000 pounds. Toget er i stand til å reise ved høyere hastigheter, og en lastebil må vente ved et veikryss, mens toget har alltid forkjørsrett.

Barges

En standard størrelse lekter som opererer på Mississippi-elven har en lastekapasitet på 1500 tonn, eller 52,500 bushels, som arbeider ut til en kolossal 3 millioner pounds. Mens lekteren bærer så mye som 15 jumbo hopper biler, flom eller perioder med lite vann kan begrense når eller hvor den kan operere. Flåtene er vanligvis knyttet sammen i 15 lekteren "slep".

Barges vs Trucks

Den 15-lekter slep har en total lastekapasitet på 22.500 tonn, eller 787,000 bushels. Det ville kreve en flåte på 870 53-fots tørre varebiler å hale den samme mengde gods. Men lekteren er fanget i elva, mens lastebilen kan reise nesten hvor som helst.

Barges vs. Togene

I sammenligne den 15-lekter slep til jumbo hopper bilen, ville du trenger 225 av dem til å bære den tilsvarende mengde last. Men som den tørre van trailer, fordelen toget har tilgang til flere steder langs med færre miljømessige begrensninger. Denne sammenligningen viser tydelig hvorfor alle tre elementene i overflaten transportinfrastrukturen må arbeide i konsert.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/sammenligning-av-lastekapasitet-mellom-lastebiler-tog-og-barges/ "

相关文章!
 • Sammenligning av lønn mellom RNS og RRTs Sammenligning av lønn mellom RNS og RRTs
  - 阅 0

  Selv om registrert respirasjonsterapeuter og sykepleiere gi hjelp og støtte til leger, lønn variere sterkt mellom de to posisjoner. Selv om begge mottar årlig inntjening på linje med registrerte helsepersonell, er forskjellen i inntjening en funksjon

 • Hvordan man kan sammenligne Twitter Followers mellom to profiler
  - 阅 0

  Ser på en bestemt Twitter-konto tilhengere er en måte å finne andre Twitter-brukere som er interessert i de samme emnene. For eksempel kan folk som følger virksomhetens konkurrenter på Twitter også være interessert i dine tjenester eller i din bransj

 • Hvordan man kan sammenligne vekttap mellom menn og kvinner Hvordan man kan sammenligne vekttap mellom menn og kvinner
  - 阅 1

  En god måte å sammenligne vekttap resultater mellom menn og kvinner er å beregne hvor stor andel av vekt tapt og sammenligne disse resultatene. Dette vil også stå for det faktum at menn har en tendens til å veie mer enn kvinner, samt det faktum at me