Amopage

Samfunnstjeneste prosjekter av kirker

- Views 2
Advertisement

Samfunnstjeneste prosjekter av kirker


Lokale kirker jobbe med samfunnet for å hjelpe dem som trenger gjennom en rekke samfunnstjeneste prosjekter. Mange av kirkens medlemmer, inkludert ungdomsgrupper, bli involvert for å skaffe penger, mate hjemløse og hjelpe noen av samfunnets eldste. Selv om et flertall av menighetsprosjekter oppstår rundt helligdager, noen kirker gjennomføre samfunnstjeneste prosjekter året rundt.

Mat Banker og Feeding the Hungry

Nesten alle samfunn har en kirke som tilbyr et suppekjøkken for å hjelpe mate hjemløse og andre som har behov for mat. Kirkens medlemmer samle sammen, samle inn og lage mat og servere den til dem som kommer til kirken eller samfunnshus. En annen måte å hjelpe mate sultne er å ha en mat stasjon; noen kirker tilby disse som en pågående tjeneste. Donasjoner av eske eller hermetisert varer er donert og distribuert av kirken og medlemmer til å hjelpe familier i nød.

Plant et tre

Lokale kirker noen ganger samles på Arbor Day eller Earth Day å plante et tre på kirkens eiendom. De plante treet så som en måte å hjelpe miljøet, men kan også vie det til en person eller gruppe. Kirker kan også hjelpe lokale hager eller parker ved å donere og hjelpe plante trær.

Tepper og klær for hjemløse

I klima der vintrene er harde, lokale menigheter forene med samfunnet for å samle og distribuere tepper og klær for de hjemløse. Tepper og klær kan samles i kirken, eller av lokale bedrifter. Disse stasjonene er ofte markedsført som en måte for medlemmer av samfunnet for å rense ut sine skap og hjelpe noen i nød på samme tid.

Hjelp pensjonister

Kirkens medlemmer ofte hjelpe pensjonister i samfunnet ved å bringe måltider til å stenge-ins eller hjelpe ut med tungt arbeid de ikke kan gjøre selv. Ungdomsgrupper kan arbeide for å bidra til å rydde opp boliger og yards, eller løpe ærend. Voksne medlemmer av kirken ofte arbeide for å hjelpe ungdomsgrupper male husene eller reparere dem.

toy stasjoner

Kirke grupper jobbe hardt for å samle gaver til trengende barn, spesielt i løpet av ferien. Kirken kan samle og distribuere leker til en liste over kvalifiserte familier. Kirker også ofte vise en ferie "ønske treet" i kirken foajeen fylt med kort med et barns navn, alder og en liste over elementer barnet trenger eller ønsker, for eksempel klær, sko eller en favorittleke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/samfunnstjeneste-prosjekter-av-kirker/ "

相关文章!