Amopage

Samfunnet eiendomsrett i Louisiana

- Views 0
Advertisement

Samfunnet eiendomsrett i Louisiana


Louisiana er en av ni felleseie stater som ikke bryr seg som ektefellen har tjent mest i løpet av et ekteskap eller som en påløper det meste av gjelden. Hvis du og din ektefelle en del måter, enten ved skilsmisse eller ved døden, sier Louisiana lov som hver av dere eier halvparten av eiendommen, og hver av dere skylder halvparten av gjelden.

Skilsmisse

I en skilsmisse situasjon, vil Louisiana domstolene generelt dele alle eiendeler og gjeld i midten, tildele halv til hver av dere. Dette inkluderer ikke din egen eiendom, som er noe du kan bevise at du brakte inn i ekteskapet, eller du har mottatt i form av gave eller arv, så lenge du ikke blande eller kombinere noe av det med ekteskapelig eiendeler. Dommere vanligvis ikke sakse en ressurs i to, imidlertid. Retten vil totalt all ekteskapelig eiendom, og deretter gi hver ektefelle separate eiendeler av lik verdi. Det vil også tildele til hver av dere halvparten av ekteskapelig gjeld å nedbetale. Det spiller ingen rolle om et kredittkort er i ektefellens navn eller din egen. Under felleseie lov, du er både ansvarlig for å betale det av.

tinglysing

I Louisiana, hvis du er gift, har du bare rett til å forlate halvparten av din eiendom til stønadsmottakere i din vilje. Den andre halvparten ikke tilhører deg; det hører til din ektefelle. Du kan testamentere din halv til din ektefelle, eller du kan testamentere det til noen andre. Hvis du testamentere din halvparten av din eiendom til ektefelle, eier han helheten av det når du dør. Hvis du ikke gjør det, må han dele eiendel med en annen mottaker. For eksempel, hvis du eier et stykke land, og du lar din interesse i den til noen andre, din ektefelle arver det som en 50 prosent medeier.

unntak

Sikkerhetsloven Employee Retirement Income (ERISA), en føderal lov som regulerer kvalifiserte pensjonsordninger (QRPs), overstyrer Louisianas samfunnet eiendomsrett. Hvis du har en QRP og din ektefelle går bort, hennes interesse i planen går automatisk tilbake til deg; det kan ikke passere til sine arvinger. Du kan også overstyre Louisianas samfunnet eiendomsrett på egen hånd med en prenuptial avtalen. Hvis du bestemmer deg for at du ønsker å håndtere din gjeld og eiendeler på annen måte, kan du sette den avtalen skriftlig. Signere det, har det vært vitne og attestert, og det vil seire over statens samfunnet eiendomsrett hvis du noen gang skilsmisse.

Tips

Selv om du gifte seg i en annen stat, blir all din eiendom felleseie hvis du flytter til Louisiana. Men staten gir deg også en mulighet til å overstyre denne loven med en ekteskapelig kontrakt som sier at du ikke vil at eiendommen skal bli felleseie. Hensikten er den samme som for en prenuptial avtalen, og du har ett år etter at du etablere bosted i Louisiana for å ha det utarbeidet, signert og attestert.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/samfunnet-eiendomsrett-i-louisiana/ "

相关文章!
 • Samfunnet eiendomsrett for Ugifte Partners
  - 阅 0

  Åtte stater i USA observere samfunnet eiendomsrett for ektepar. Disse lovene gjelder for dem som er lovlig gift. Ugifte partnere, men kan eie eiendom og bo sammen. På grunn av dette, er det eierformer som dikterer hvordan eiendommen er eid. For ugift

 • State of Texas samfunnet eiendomsrett Angå Skatter State of Texas samfunnet eiendomsrett Angå Skatter
  - 阅 0

  Texas har ikke et statlig inntektsskatt som forenkler tolkningen av Texas samfunnet eiendomsrett. Inntekter fra de fleste særeie er fellesskapet inntekter i samfunnet perioden. Felleseie er eiendom ervervet fra begynnelsen dato for ekteskapet til slu

 • Florida samfunnet eiendomsrett Florida samfunnet eiendomsrett
  - 阅 0

  I loven er felleseie en type ekteskapelig eiendom regime som sier at flertallet av eiendom ervervet under ekteskapet eies av begge ektefeller. Dette betyr at eiendommen er delt ved skilsmisse, selv om den ene ektefellen faktisk kjøpt majoriteten av e