Amopage

Sakroiliakalledd & sciatic smerte

- Views 0
Advertisement

Få mennesker har hørt om sakroiliakalledd, selv om det er den sterkeste, mest funksjonelt viktig ledd i hele den menneskelige struktur. Den støtter vekten av hele overkroppen og diffunderer gjennom det bekken-området, omtrent som en støtdemper. Problemer med denne felles - spesielt det som er kjent som sakroiliakalledd dysfunksjon - er ofte årsaken til sciatic smerte.

Sakroiliakalledd Location

I bunnen av ryggraden og skjærer med bekkenbenet er det doble kanter sakroiliakalledd. Dette er en vektbærende ledd og har en sunn system av leddbånd. De to "kontakt haker" ha en utrolig låsende utforming som begrenser bevegelsen av sakroiliakalledd.

Nedre ryggsmerter ofte resultater fra betennelse eller irritasjon av sacroiliac felles. Hvis dette ikke er riktig behandlet, vil leddgikt danne. Joint forverring og endelige sammenbrudd skjer ikke over natten. Det tar ofte år før erkjennelsen av dette problemet fører til riktig diagnose og behandling.

Sakroiliakalledd Dysfunction

Sakroiliakalledd dysfunksjon presenterer åpenbare symptomer på smerter og betennelser, som får standard, kjøre-of-the-mill, terapeutiske behandlinger. Injeksjoner, medisiner, skånsom trening eller fysioterapi bidra til å lette symptomer. Men det er et sjeldent for en primær omsorg lege for å undersøke saken nærmere for bakenforliggende årsaker.

Forskere har funnet ut at muskel ubalanse er en årsak til sakroiliakalledd dysfunksjon. Forankrings uoverensstemmelser oppstår som følge av de muskulære ubalanser. Tilstanden eskalerer til invalidiserende betennelser og smerter.

En slu medisinsk faglig vil mistenke muskelsystemet engasjement. Ut av nødvendighet, kan kirurgen utføre en stram muskel utgivelse etterfulgt av rehabiliterende behandling. Leger vanligvis vil prøve å unngå invasive prosedyrer, slik kirurgi er sjelden.

Isjiasnerven Location

Isjiasnerven er den største og tykkeste nerve i kroppen. Kilden til nerve er i korsryggen der spinalnerverøtter spire og deretter sammen til ett nerve. Denne store nerve slanger gjennom bekkenet og fremstår på toppen av hver etappe. Den fortsetter deretter å gren i mange tynnere nerver som gir næring til opplevelser av hvert nedre lem.

Den viktigste delen av isjiasnerven former i bekkenet når spinalnerverøtter fusjonere. Smerter kan oppstå hvis en nerverot fanger i benete spinal strukturen ovenfor sacroiliac felles. Bekken strukturen inneholder også mange andre strukturer: sener, muskler, leddbånd og bein. Bone engasjement kan knipe en eller flere av spinalnerverøtter.

Isjiasnerven Pain

Piriformis smerte syndrom er et resultat av den skiatiske nerve som passerer gjennom piriformis muskelstruktur før den strømmer ut bekken-området. Hos de fleste mennesker passerer isjiasnerven bak piriformis muskel og fortsetter til benet. Men andre har en hoftenervene som passerer gjennom piriformis muskelen. Piriformis muskel fanger nerven, som er greit - før muskelen blir irritert og presser inn i krampe.

Iskemi er en situasjon der nervevev lider oksygenmangel. Oksygenmangel fører ofte smertefulle rygg og ben forhold. Isjiasnerven vev er særlig utsatt for mangel på oksygen fra sine røtter i den nedre ryggrad til det laveste punktet av nervevev i benet. Hofteoksygenmangel smerte er symptomatisk for sykdom eller strukturelle feil.

Sakroiliakalledd Meets isjiasnerven

Isjias smerte er et symptom. En rekke medisinske tester ville være nødvendig for å bestemme den nøyaktige tilstanden som det er et symptom. Klassisk, manifesterer isjias som ryggsmerter eller en brennende, prikkende smerte som intensiverer som trykket øker.

X-stråler, magnetiske bildebehandling filmer og blodprøver kan hjelpe helsepersonell å avgjøre om det underliggende problemet ligger i samspillet mellom sakroiliakalledd og isjiasnerven. Uvanlig eller ubalansert muskelstruktur og skoliose er bare to av flere forhold som kan trenge oppmerksomhet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/sakroiliakalledd-sciatic-smerte/ "

相关文章!
 • Hvordan avlaste sciatic smerte Hvordan avlaste sciatic smerte
  - 阅 0

  Når du opplever en hofte blusse opp, må du vite hvordan du kan lindre smerten, slik at du kan fortsette med dine daglige aktiviteter. Hvis du aldri har opplevd sciatic smerte før, eller du har skadet deg selv se din lege umiddelbart. Noen behandlinge

 • Seteputer for å lindre sciatic smerte Seteputer for å lindre sciatic smerte
  - 阅 0

  Sciatic smerte er vanligvis forårsaket av en herniated plate eller andre forhold som komprimerer sciatic nerve, som går nedover ryggraden til hofter, ben og rumpe. Visse sitteputer kan brukes til å lindre stress på hoftenervene. typer Mange arbeidsst

 • Hva er rettsmidler for sciatic smerte?
  - 阅 0

  De mest ekstreme måter å lindre sciatic smerte kan innebære operasjoner, injeksjoner eller til og med akupunktur. Hvis invasive rettsmidler som disse er ikke til din smak, er det noen hjemme rettsmidler og faglige strategier som kan bidra til å avlas