Amopage

Safeway Assistant Manager Lønn

- Views 3
Advertisement

Safeway er en stor dagligvarekjede med steder over hele USA. Ledelsen lønn for hver butikk varierer i henhold til området hvor butikken ligger og hvor mye erfaring som manager, eller assisterende manager, har. I noen tilfeller vil ledergruppen motta en bonus når visse mål er oppfylt.

Lønn for Safeway Assistant Manager

Ifølge Glassdoor.com, gjennomsnittlig lønn for en assistentmanager på Safeway varierer fra $ 28,000 til $ 60.000. Gjennomsnittslønnen for en assistentmanager er rundt $ 50.000. Den primære årsaken til det store utvalget av lønn stammer fra assisterende manager erfaring og utvalget i kostnadene for levekostnader over hele USA.

Gjennomsnittlig Bonus for Safeway Assistant Manager

Mens begrenset informasjon vedrørende bonuser for en assistentmanager på Safeway, vil ikke selskapet gi ut en og annen kontantbonus. Ifølge Glassdoor.com, beløpet for kontantbonusen er mellom $ 10.000 og $ 15.000. Ofte corporate kjeder vil gjøre dette for å lokke sine medarbeidere til å nå visse salg eller kundeservice mål.

Gjennomsnittlig total kompensasjon

En bonus vil øke en ansatt årlige total kompensasjon. Mens en lønn er en garantert sum penger som assisterende manager kan forvente å motta, er en bonus ikke en betaling som du bør stole på. En økning i erstatning, for eksempel en bonus, kan plassere deg i en høyere skatt brakett og kan øke din skatteplikt.

Lønn av Andre Safeway Posisjoner

Ifølge Glassdoor.com, andre stillinger på Safeway butikker er også lønnede stillinger. Lønnen for et apotek leder varierer fra $ 101,000 til $ 125.000. Lønnen for en stab apotek varierer fra $ 102,000 til $ 119,000, mens lønn for en finansanalytiker varierer fra $ 50,000 til $ 97,000. Mange av de andre stillingene tilbyr timelønn til de ansatte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/safeway-assistant-manager-lonn/ "

相关文章!
 • Den Gjennomsnittlig Starbucks Assistant Manager Lønn Den Gjennomsnittlig Starbucks Assistant Manager Lønn
  - 阅 0

  Å være en assistentmanager på en Starbucks er en måte å starte en karriere i et topp selskap. De fleste nestledere jobbe seg opp gjennom gradene som en "partner", som alle ansatte Starbucks er kalt, og kan bli med styring etter hvert hvis de lov

 • Den Gjennomsnittlig Walgreens Assistant Manager Lønn i Florida
  - 阅 0

  Assisterende ledere på Walgreens og andre butikker er typisk første-linje veiledere av detaljhandel arbeidere i butikken deres. Typiske oppgaver omfatter budsjettering, innkjøp, regnskap og tilsyn ansatte. På Walgreens, kan du ikke bli forfremmet til

 • Lønn av en Assistant Manager på Lacoste
  - 阅 0

  Lacoste er et high-end forhandler kjent for sine sports polos som viser Lacoste alligator logo. Lacoste lager klær for kvinner, menn og barn. Plikter en assistentmanager på Lacoste omfatte tilsyn ansatte, bistå kunder, administrere inventar og bistå