Amopage

Romantisk Fantasy Story Ideas

- Views 0
Advertisement

Romantisk Fantasy Story Ideas


Romantisk fantasy-romaner har sterke kvinner, beseire onde, sterke krefter og en historie om kjærlighet som overgår alle utfordringer. Utarbeide en romantisk fantasi historie idé kan gi deg en plass å oppfylle dine dypeste personlige fantasier. Verdener at disse romanene er satt i kan variere fra en tid satt i det siste, slik som den romantiske middelalderen; en fjerntliggende galakse; eller til et parallelt univers som ikke er så forskjellig fra vår egen. Uansett hvordan du tenke ut din historie idé, husk at den beste historie å fortelle er den som du mest ville nyte som en leser.

Den kraftige Heroine

Mange romantiske fantasier har en kraftig kvinnelige hovedpersonen. En mulig ide involverer ledende dame kjører fra eller forlater en negativ situasjon, for eksempel en dårlig familie eller en fornærmende partner. Hun oppdager senere hun har noen spesielle krefter, for eksempel psykiske evner eller magiske krefter. Tvunget til å bruke disse kreftene til å redde noen eller en gruppe mennesker, hun går på å ha en kjærlig og fantastisk skjebne til slutt.

Den Transitional Figur

Denne tomten innebærer en karakter som nylig har møtt noen store endringer, for eksempel en myrdet familie eller en figur som er på en reise som søker et nytt liv. Denne hovedpersonen er ikke nødvendigvis en kriger, men har spart en gruppe eller en person av flaks og muligens en slags spesiell kraft. I løpet av romanen, dette tegnet faller vanligvis i kjærlighet og fortsetter med å ha en lykkelig slutt.

En Chosen Gruppe

Utbredt problemer, for eksempel en post-apokalyptisk scenario, trekke sammen en gruppe mennesker som er svært forskjellige fra hverandre. Vanligvis, disse menneskene er ikke hva leserne ville tenke på som helter eller ledende figurer. De kan være utskudd eller andre minoritets typer. De oppdager at de sammen, de har en slags magiske krefter eller evne som de ikke ville ha alene. De går på å hjelpe større fellesskap og finne kjærlighet og romantikk på slutten.

Fjerntliggende Kjærlighet

Mange romantiske fantasy tomter involverer å bringe de to hovedpersonene sammen under ekstraordinære omstendigheter. Tidsreiser, romfart, spøkelser og parallelle verdener er alle måter å utnytte den fantasy aspektet av historien for å bringe de elskende sammen. Dette understreker det faktum at de to er "laget for en annen"; de kan ikke skilles fra disse utrolige krefter. Vanligvis de to har til å møte utfordringer og løse konflikter før de kan komme sammen til slutt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/romantisk-fantasy-story-ideas/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive Romantisk Fantasy Stories for tenåringer Hvordan skrive Romantisk Fantasy Stories for tenåringer
  - 阅 1

  Når du skriver romantiske fantasy historier for tenåringer, bør innholdet være tørt; men det skal heller ikke være åpenlyst seksuell, som det skal trekke en forbindelse mellom kjærlighet og kjønn. Skriv romantiske historier for tenåringer med tips om

 • Romantisk Fantasy Ideas Romantisk Fantasy Ideas
  - 阅 0

  Romantiske fantasier og dato ideer er helt avhengig av personligheter. Fantasier kan variere fra en femstjerners restaurant til en fotballkamp, ​​men den viktigste faktoren når man kommer opp med ideer er å vite din partner interesser. Likevel er det

 • Forskjeller mellom Huck Finn og Tom Sawyer Forskjeller mellom Huck Finn og Tom Sawyer
  - 阅 0

  Hovedpersonene i "The Adventures of Huckleberry Finn" og "Tom Sawyer" er Mark Twain mest arketypiske tegn. De representerer i sine karakteristikker både uneducated lavere klasse og sosialt ambivalent middelklassen av gamle Sør. Mange f