Amopage

Røde Kors Lifeguard Certification Training

- Views 2
Advertisement

Røde Kors Lifeguard Certification Training


Ifølge en studie utført av USA Svømming Foundation i 2008, ni personer drukner hver dag. Den amerikanske Røde Kors begynte å tilby opplæring for badevakter i 1914 for å redusere antall drukning hendelser, og det fortsetter å være ledende i badevakt opplæring og sertifisering.

Krav

For å bli en sertifisert badevakt, må du være minst 15 år gammel. Røde Kors tilbyr et program som heter GuardStart: lifeguarding morgen som forbereder noen alder 11 til 14 år for å bli en sertifisert badevakt gang myndig. På den første dagen av en badevakt sertifisering klasse, må alle deltakere bestå en svømmetest for å kunne fortsette med treningen. Svømme testen vanligvis innebærer en tidsbestemt avstand svømmetur test og en test som gauges din evne til å støtte vekten mens du svømmer.

typer

Det finnes fire forskjellige typer badevakt sertifiseringer som tilbys av Røde Kors. Lifeguard trening vil sertifisere deg å være en badevakt på noen tradisjonell svømmeanlegg eller bassenget. Hvis du ønsker å badevakt ved en innsjø, elv eller annet åpent vann-området, må du få Waterfront Lifeguard Certification. Vann-park Lifeguard Certification vil trene deg til å arbeide i et badeland med både multiattraction fasiliteter og tradisjonelle bassenger. Til slutt, i tilfelle du ønsker å badevakt ved en kiddy basseng eller anlegg som ikke er dypere enn 4 fot, er det også et grunt vann Attendant kurs.

teknikker

Røde Kors vil trene deg i de mest aktuelle teknikker er nødvendig for å lykkes som badevakt. Du vil lære teknikker for å skanne vann effektivt. Du vil også øve redder der du vil lære hvordan du fjerner et offer fra vannet så raskt og sikkert som mulig. På slutten av treningen, må du bestå en ferdighetstest for å tjene din Lifeguard Certification.

HLR

Alle badevakt sertifiseringskurs inkluderer en sertifisering kurs i hjerte-lungeredning (HLR). Hvis en drukning offeret ikke har en puls, er det nødvendig å utføre HLR mens du venter på akuttmedisinske tjenester (EMS) for å komme frem. I tillegg kan en automatisert ekstern defibrillator (AED) også anvendes. Du vil lære å svare på en krise situasjon som dette i din HLR-sertifisering kurs.

Førstehjelp

Badevakter er ansvarlig for å svare på noen nødssituasjon som skjer på arbeidsplassen deres. Førstehjelp sertifisering er også en del av Røde Kors Lifeguard trening. I førstehjelpskurs, vil du lære hvordan du skal svare på en patron medisinske situasjon alt fra hjerteinfarkt til et skrapte kneet.

Tidsramme

Din Lifeguard Certification, inkludert førstehjelp og HLR-sertifisering vil være gyldig i ett år. En gang i året har gått, vil du være kvalifisert til å ta fornyelse selvfølgelig hvis du ønsker å fortsette å jobbe som badevakt. Det er viktig å holde seg oppdatert med eventuelle endringer i feltet, og fornyelses kurset gir deg muligheten til å gjøre dette.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/rode-kors-lifeguard-certification-training/ "

相关文章!
 • Røde Kors Lifeguard Training Classes i Massachusetts Røde Kors Lifeguard Training Classes i Massachusetts
  - 阅 0

  Den amerikanske Røde Kors består av 700 lokalt støttes kapitler, som bidrar til å forberede mer enn 15 millioner mennesker med kompetanse til å svare på kriser. Røde Kors gir opplæring i sykepleier assistanse, HLR og førstehjelp, AIDS utdanning, svøm

 • Røde Kors Dental Assistant Training Røde Kors Dental Assistant Training
  - 阅 0

  Den amerikanske Røde Kors tannhelsesekretær Opplæringsprogram er en bærbar opplæringsprogram for militære medlemmer og deres familier, ifølge DentalAssistantStudies.com. Frivillige i dette programmet lære å hjelpe med fyllinger og tetningsmasse samt

 • Røde Kors Hjem Helse Aide Training Røde Kors Hjem Helse Aide Training
  - 阅 0

  Røde Kors tilbyr opplæring for personer som er interessert i å bli et hjem helse aide. Avhengig av ønsket kurs, kan elevene lære teori alene eller både teori og dyktighet. 30-Hour Training Module Dette kurset er for hjelpepleiere og lærer teorien bak