Amopage

Risiko for innånding Mineral Makeup

- Views 3
Advertisement

Mineral makeup brukes til å bli bare funnet i spa, salonger eller spesialitet butikker. I dag mineral makeup er funnet på apotek hyller, noe som gjør det lett tilgjengelig for alle. Mineral makeup kommer i foundation, blush, leppestift og øyenskygge. Med et flertall av mineral makeup er i løs pulverform, har bekymringen oppstått om sin sikkerhet ved innånding.

Potensial for Innånding

Mineral makeup er noen form for farget makeup som inneholder mineraler. Denne type makeup kommer i krem ​​eller flytende form og løs eller presset pudder. De viktigste ingrediensene som finnes i mineral makeup er glimmer, sink oksid og titandioksid. Disse mineralene er ikke inhaleres i krem ​​eller flytende former. Det er imidlertid en risiko for inhalering ved bruk av pulverisert mineral makeup.

Mica Risks

Glimmer anvendes som et fargemiddel i kosmetikk for å bidra til å oppnå en perle eller glitrende finish. Glimmer er et mineral ikke i seg selv, men en gruppe av silikatmineraler. The (OSHA) tillatte eksponeringsgrensen Occupational Safety & Health Administration (PEL) for glimmer er 20 millioner partikler per kubikkfot luft per åtte timers blokk av gangen. Mica påvirker kroppen ved innånding. Symptomer på overeksponering til glimmer støvpartikler er lungesykdom pneumoconiosis, hoste, åndenød, svakhet og vekttap.

Titanium Dioxide Risks

Titandioksid er et mineral som finnes i mange kosmetikk og hudpleieprodukter, inkludert mineral makeup. Det er også en naturlig sunblock. Den PEL for titandioksid totale støvpartikkel er 15 milligram per kubikkmeter luft per åtte-timers periode. Innånding av titandioksid over mange år har potensial til å forårsake lett lungefibrose. Innånding av mengder av dette mineralet over PEL kan være dødelig, og i henhold til OSHA det var ansvarlig for en av 20 yrkes dødsfall rapportert til Poison Control Center i 2001.

Sinkoksid Risiko

Sinkoksyd er et hvitt pulver mineral, og som titandioksid det er også en naturlig solkrem. Den brukes i mineral makeup som et fargestoff og naturlig sunblock. OSHA PEL for sink oksid er 15 milligram per kubikkmeter luft per åtte-timers periode. Potensielle symptomer på sink oksid eksponering omfatter metallfeber, en metallisk smak i munnen, hodepine, tetthet i brystet, pustevansker og lavere ryggsmerter.

betraktninger

Mens de viktigste mineralbestanddeler i mineral makeup ha potensielle alvorlige pulmonale helserisiko Dette skjer hvis for mye av mineralstøv inhalert i løpet av en periode på flere år. OSHA PEL for disse mineralene er basert på kontinuerlig eksponering over en åtte-timers periode. Potensialet for overeksponering ved bruk av pulverisert mineral makeup er minimal. Men hvis du ved et uhell har inhalert en stor mengde mineral makeup til enhver tid, og oppleve noen tetthet i brystet eller pustevansker, bør du kontakte legen din.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/risiko-for-innanding-mineral-makeup/ "

相关文章!
 • Farene ved Mica og Oxide Mineral Makeup Farene ved Mica og Oxide Mineral Makeup
  - 阅 1

  Mange kvinner fantasere om mineral makeup, og hvor det er mye bedre for huden enn flytende foundation fordi det er "helt naturlig". Imidlertid mineralbaserte makeups er ofte så full av kjemikalier som hvilken som helst annen væske fundament. Gli

 • Hva er fordelene med Bare Mineral Makeup? Hva er fordelene med Bare Mineral Makeup?
  - 阅 0

  Mineral makeup er et populært produkt blant personer som foretrekker naturlige kosmetikk alternativer. Bare Escentuals 'Bare Minerals makeup er en kjent mineral kosmetikk merkevare, og er tilgjengelig på varehus, spesial kosmetiske butikker og Bare E

 • Hvordan søke Mineral Makeup Over Acne
  - 阅 0

  Mineral makeup er, av dens sammensetning, perfekt for akne utsatt hud. Andre typer makeup, spesielt flytende foundation og pakket pulver, tette porene og forårsake akne. Mineral makeup er designet spesielt for å dekke alle typer hud feil uten skjerpe