Amopage

Risiko for Benchmarking

- Views 0
Advertisement

Benchmarking er en øvelse hvor representanter for en virksomhet besøke en annen organisasjon eller avdeling som utmerker seg i sin bransje. Målet med øvelsen er å observere organisasjonens eller avdelingens aktiviteter, programmer og strategier, og den resulterende ytelse i forhold til sin egen. Typer av benchmarking prosesser omfatter intern benchmarking, som oppstår i en organisasjon, eller ekstern benchmarking, der representanter besøke andre virksomheter. Likevel er det mulig risiko for å vedta noen benchmarking prosess.

Tidkrevende og budsjett

Prosessen med benchmarking er tidkrevende ettersom representanter må ta seg fri fra sitt daglige arbeid tidsplan for å observere aktivitetene til en annen virksomhet eller avdeling; Dette forstyrrer den daglige driften av virksomheten. Representanter krever også tilstrekkelig tid for observasjon og sammenstille informasjon om benchmarking prosess. Selskapet må også sette ned et budsjett for prosessen og imøtekomme til representantene, som transportutgifter i tilfelle av ekstern benchmarking. Firmaet kan også velge å ansette konsulenter for prosjektet, som krever budsjettering for sin betaling.

Manglende innsikt på Process

Benchmarking er et verktøy for å initiere endring ved å sammenligne de mest effektive praksis og virksomhet i markedet og implementere dem inn i virksomheten. Prosessen er imidlertid ikke gi informasjon om hindringer og feil virksomheten eller avdelingen opplevd før settling i et bestemt program eller strategi. Dette innebærer risiko for virksomheten som faller inn i tilsvarende føringer ved forsøk på å gjennomføre programmet. Det er viktig for bedriften å først undersøke virksomheten styrker og svakheter i forkant av benchmarking prosessen og til slutt utvikle sitt eget program på hvordan man skal tolke resultatene til fordel for sin virksomhet.

Begrenset Sammenligning nivå

Den interne referansemåling fremgangsmåte har den ulempe at et lavt nivå sammenligning. Når en bedrift sammen bare ytelse og hjelp av endring i organisasjonen, er sammenligningen begrenset til sin virksomhet og resultatene kan ikke nytte organisasjonen så mye som en sammenligning med en bredere konkurranseutsatt marked. I tillegg kan de endelige resultatene ikke være nøyaktig som det kan være en skadelig syn blant de ulike avdelingene i organisasjonen.

Mangel på samarbeid

Den benchmarking prosessen kan være vanskelig når det gjelder å anskaffe samarbeid fra andre organisasjoner for å tillate virksomheten til å bruke dem som en plattform for analyse; Dette er spesielt tydelig i ekstern benchmarking. Konkurrenter kan være tilbakeholdne i et utstillingsvindu sine forretningshemmeligheter og strategier til en konkurrent i tilfelle de senere overgå dem i markedet.

Selvtilfredshet

Risikoen for selvtilfredshet resulterer i hovedsak etter ferdigstillelse av benchmarking prosessen. Hvis prosessen er vellykket og virksomheten utmerker forbi sine konkurrenter, kan virksomheten slå seg ned og stoppe utviklingsprosessen. Selskapet kan ikke være åpen for nye ideer som virksomheten allerede nådd målet om å overgå markedet konkurrenter. En virksomhet bør i stedet utvikle en plan for å opprettholde et konkurransefortrinn.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/risiko-for-benchmarking/ "

相关文章!
 • Nyre Transplant Risiko for et Donor
  - 阅 0

  Pasienter som trenger en nyretransplantasjon har en bedre prognose for langsiktig bedring når de mottar organ fra en levende donor. Mens de fleste mennesker som donerer en nyre synes det er givende og oppleve noen bivirkninger fra å gjøre det, er det

 • Tatovering Risiko og Sikkerhet Tatovering Risiko og Sikkerhet
  - 阅 4

  For å unngå tatovering risiko og få trygge tatoveringer, sørg for tatoveringen butikken er rent og ryddig, se om kunstneren bruker ferske nåler for hver kunde, og se hva kunstneren gjør med nålen etter at de er ferdig tatovering. Lytt til vaskeanvisn

 • Risiko med Alpaca Farming
  - 阅 0

  Alpakkaer har fanget fantasien til amerikanere, med mange bestemmer seg for å sette opp en alpakka gård. Belønningen kan være enorm - og risikoen kjøre høy. Alpakkaer anses relativt lite vedlikehold husdyr, men det er flere betraktninger om deres oms